Aynen hatta ryou kullanarak zırh yaparsan hiçbir meyve etki etmiyor bile olabilir. Bir nevi Teach'in meyvesinin özelliğini meyvesiz kullanmış olursun.Vücudu hakiyle kaplayıp meyveyi etkisiz kılabilirsin belki o da var .
Belki kullanıcı dokunurken hakiyle kendini savunursan işe yaramıyordur ama bunun dışında hobi hobinin hiçbir zayıf noktası yokHaki kavramı gelmeden önce serideki çoğu meyve mutlaktı (bknz: Smoker hasar almazdı.). Haki kavramının meyveler üzerinde mutlak etkisi var. Bu yüzden bu meyvenin de sınırını hakinin belirlediğini düşünüyorum. Yoksa Teach asla böyle bir meyveyi kaçırmazdı Dünya Hükümeti'de buna dahil. Ayrıca oda hiçbir meyveye mutlak güç vermiyor, en azından TSden sonra. O yüzden bu meyvenin Garp ve Roger gibi haki masterlarının üzerinde işse yaramayacağını düşünüyorum.
Umarım yaramıyordur, Garp'ın tarihten silindiğini ve bunu kimsenin farketmediğini düşünmek bile beni ürpertiyor.Haki kavramı gelmeden önce serideki çoğu meyve mutlaktı (bknz: Smoker hasar almazdı.). Haki kavramının meyveler üzerinde mutlak etkisi var. Bu yüzden bu meyvenin de sınırını hakinin belirlediğini düşünüyorum. Yoksa Teach asla böyle bir meyveyi kaçırmazdı Dünya Hükümeti'de buna dahil. Ayrıca oda hiçbir meyveye mutlak güç vermiyor, en azından TSden sonra. O yüzden bu meyvenin Garp ve Roger gibi haki masterlarının üzerinde işse yaramayacağını düşünüyorum.
Belki kullanıcı dokunurken hakiyle kendini savunursan işe yaramıyordur ama bunun dışında hobi hobinin hiçbir zayıf noktası yok
Aynen hatta ryou kullanarak zırh yaparsan hiçbir meyve etki etmiyor bile olabilir. Bir nevi Teach'in meyvesinin özelliğini meyvesiz kullanmış olursun.
Meyvenin etkisi meyve sahibi bilincini kaybedince son buluyor. Ölünce de bir nevi bilincini kaybettiğin için böyle bir şeyin olması imkansız.Zamanında bu meyvenin Kayıp Yüzyılda kullanıldığına inanıyorm. Bu yaşananların günümüze gelmesini de engellemiştir. Özellikle Antik Krallığın hükümdarlarına kullanılmış olabilir.
İnsanı ürpertiyor resmen.Umarım yaramıyordur, Garp'ın tarihten silindiğini ve bunu kimsenin farketmediğini düşünmek bile beni ürpertiyor.
Meyve bir Doffum astı tarafından yenmişti dünya hükümeti bu durumda bir ley yapamazdı Doffun elinde büyük bir koz var sonuçta. Teache gelirsek Teach hasar gücü fazla olan meyveyi isteyecek biri. Hobi hobi hiç onun tarzı değilHaki kavramı gelmeden önce serideki çoğu meyve mutlaktı (bknz: Smoker hasar almazdı.). Haki kavramının meyveler üzerinde mutlak etkisi var. Bu yüzden bu meyvenin de sınırını hakinin belirlediğini düşünüyorum. Yoksa Teach asla böyle bir meyveyi kaçırmazdı Dünya Hükümeti'de buna dahil. Ayrıca oda hiçbir meyveye mutlak güç vermiyor, en azından TSden sonra. O yüzden bu meyvenin Garp ve Roger gibi haki masterlarının üzerinde işse yaramayacağını düşünüyorum.
Bu meyvenin nerde olduğunu bilseydiler Dofy felan dizlemezdiler bence. Meyveyi alınca zaten Doffy otomatik suturulurdu. Ayrıca meyveyi yonkouları köpekleri yapmak için bile kullanabilirilerdi. Ben bu meyvenin hatta serideki hiçbir meyvenin mutlak olduğunu düşünmüyorum. En azından haki kavramı çıktığından beri düşünmüyorum.Meyve bir Doffum astı tarafından yenmişti dünya hükümeti bu durumda bir ley yapamazdı Doffun elinde büyük bir koz var sonuçta. Teache gelirsek Teach hasar gücü fazla olan meyveyi isteyecek biri. Hobi hobi hiç onun tarzı değil