Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir Bannerlord filmi gelse aslında çok iyi olurdu. Oyun 2 yıldır hala erken erişimde. Satın almamıştım ama 300 liraya fiyatlanmış şu an. İlk çıktığı zamanlarda çok kolay bir şekilde 2 milyonu geçmişti. Şu an kaç acaba satış? Merak ettim.
Bannerlord Haziranda falan 3 milyona ulaşmıştı şu an da o civarlardadır. 25 Ekimde konsollar için çıkacak ve tam sürüm yayınlanacak orada da iyi bir satış alırlar.
Ha şunu da belirtmek lazım, umarım çoğu satışı yurt dışından yapıyorlardır çünkü 300-350 liraya bile satsalar yurt dışındaki 1 satıştan 2-3 katı daha fazla kar ediyorlar.

Sonunda bitirdim Dark Souls 3'ü DLC'leriyle birlikte. Nameless King'in bitmek tükenmeyen saldırıları, Friede'nin üç aşaması, Midir'in bir türlü yere konmamasının ardından iyiden iyiye bunaldığım bu serüvene kahvaltı sonrası yaptığım fena olmayan bir Gael dövüşüyle birlikte nokta koydum. Uyanamamışlığım belli oluyor videoda ama bir şekilde geçtik mi geçtik. :oleyo2:
Midir'in Allah belasını versinama Gael müthiş bir dövüştü keşke tekrar tekrar yapabilsek.

Bannerlord Haziran'da falan 3 milyona ulaşmıştı şu an da o civarlardadır. 25 Ekimde konsollar için çıkacak ve tam sürüm yayınlanacak orada da iyi bir satış alırlar.
Ha şunu da belirtmek lazım, umarım çoğu satışı yurt dışından yapıyorlardır çünkü 300-350 liraya bile satsalar yurt dışındaki 1 satıştan 2-3 katı daha fazla kar ediyorlar.
Hala enflasyon ve dövize rağmen Türkiye'ye görece çok iyi fiyat veriyorlar. Bu çabalarına acayip sempati duyuyorum. Tam sürümde bir fiyat artışı olmazsa alırım gibi duruyor. Alayım dursun kenarda. Şu an evimde bu kalibrede oyunu oynayacak bilgisayar yok. Ofiste de çok oyuna vakit harcamak istemiyorum. :D

Olum onu ben tekte sadece parrylerek dalga geçe geçe aldım lan. Gael daha zor. Tanklığı başa bela zaten tek başına.
Ben ikisini de tek seferde kestim ama Kos'a millet daha çok ölüyor daha lanetli gözü ile bakıyorlar. Beni de Kos, Gael'e oranla daha çok zorlamıştı.

DS 3 DLC bosslarının canları çok fazla tek olayları o.

Ben ikisini de tek seferde kestim ama Kos'a millet daha çok ölüyor daha lanetli gözü ile bakıyorlar. Beni de Kos, Gael'e oranla daha çok zorlamıştı.
Kos ciddi söylüyorum en sonda canının dibe inip çıldırdığı an hariç parrylemesi aşırı kolay bir boss. Gael çok daha fazla konsantrasyon gerektiriyor Kos kadar vahşi olmasa da daha epik onunla yaptığımız dövüş. Zorluktan bağımsız bütün parametreleri ele alarak en iyi boss dövüşüydü diyorum yoksa hiçbiri beni Laurence köpeğinin çeyreği kadar zorlamadı.

Kos ciddi söylüyorum en sonda canının dibe inip çıldırdığı an hariç parrylemesi aşırı kolay bir boss. Gael çok daha fazla konsantraasyon gerektiriyor Kos kadar vahşi olmasa da daha epik onunla yaptığımız dövüş. Zorluktan bağımsız bütün parametreleri ele alarak en iyi boss dövüşüydü diyorum yoksa hiçbiri beni Laurence köpeğinin çeyreği kadar zorlamadı.
Hep başıma bu geliyor Gael'e filan hep kolay diyorum kızıyorlar bana, @Smoker da kızıyordu ama hakikaten kolay boss yav. Kos'a Gael'den zor diyorum da Kos'da çok kolay. Elden Ring'i görücez zorlayan çıkacak mı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık