Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fm oynayan var mı? Oyunun başındaki lig seçme olayı neye göre oluyor mesela diğer ligleri seçmezsek onları göremiyor, oradan oyuncu alamıyor muyuz?

Fm oynayan var mı? Oyunun başındaki lig seçme olayı neye göre oluyor mesela diğer ligleri seçmezsek onları göremiyor, oradan oyuncu alamıyor muyuz?
Seçmediğin ligdeki takımları yönetemiyorsun ama görebilirsin. Oyuncu da alabilirsin. Seçmediğin lig arka planda oynuyor ama sen ligin ayrıntısını göremiyorsun.

Dün As Dusk Falls oyununu bitirdim. Uzun zamandır interaktif ilerleyen bir oyun oynaamıştım. Hikaye bir kısma kadar keyifliydi fakat sonra sıkmaya başladı. Yine de genel olarak keyif aldım.

Soygun sonrası motele gelişleri ve orada yaşananlar baya keyifliydi. Oyunun bence en keyifli kısmı buraya kadar olan kısmıydı. Ne olacağını tahmin edemiyordun. Tabi sonrasında Jay'in kaçış hikayesine geçince iyice sıkmaya başladı. Vanessa dahil olunca daha da baymaya başladı. Hemen friendzone çektim kendisine yaptığı ayıptan sonra. Yol verdim direk. :D

Nintendo ve Playstation ansızın yarın için birer gösterim duyurdu.

Nintendo Direct gösterimi 40dk sürecek ve çoğunluk olarak bu kışa kadar çıkacak oyunlara odaklanacak.

Playstation State of Play ise 20dk sürecek, Japon ve dünya çapında anlaşmalı şirketlerin Ps4, Ps5 ve yeni Ps VR2 için geliştirdikleri toplamda 10 oyun gösterilecek.

Tabi bu gösterimlerin bu haftaki Tokyo Game Show öncesi yapılması ve özellikle Japon şirketlerin belirtilmesi Final Fantasy 16, Sonic Frontiers veya
Resident Evil 4 Remake gibi büyük yapımların gösterilme olasılığını arttırıyor.

@Starrk İndirime girince aldım geçenlerde. Dying Light 2'ye başladım. Başlarını geçtim ve Hakan abiyle buluştum. Baya tatlı ilerliyor şu an. Daha parkur yeteneklerini açmasamda sağa sola tırmanmaktan koşmaktan baya keyif alıyorum. :D

Kombat tarafında daha yetenek açmadım hiç. Bir Drop kick atıyorum sadece. Vuruş hissiyatı güzel ama ne kadar çeşitlendirecekleri merak konusu. Baya keyif alarak oynadım açılış sekansını.

@Starrk İndirime girince aldım geçenlerde. Dying Light 2'ye başladım. Başlarını geçtim ve Hakan abiyle buluştum. Baya tatlı ilerliyor şu an. Daha parkur yeteneklerini açmasamda sağa sola tırmanmaktan koşmaktan baya keyif alıyorum. :D

Kombat tarafında daha yetenek açmadım hiç. Bir Drop kick atıyorum sadece. Vuruş hissiyatı güzel ama ne kadar çeşitlendirecekleri merak konusu. Baya keyif alarak oynadım açılış sekansını.
Değeri en az bilinen oyunlardan.Oynarken çok keyif aldım sırf şehirde ordan oraya uçup kaçmak bile keyifli zaman geçirtiyor.Bu oyunun neden bu kadar az sevildiğini bir türlü anlamıyorum.Son yıllarda zevkle oynadığım ve bitsin artık demediğim nadir oyunlardan.Hakan abiyle de arana mesafe koy çok yüz göz olmayın :D Onunla yeni tanıştıysan daha uçmaya da başlamadın diye biliyorum.Asıl parkur keyfi o zaman başlıyor.Bak şimdi gene canım baştan başlayıp oynamak çekti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık