Islets bitince bakarım belki.
Islets bitince bakarım belki.
Benim de Dark Souls'um geliyor gibi.@amaneden İki oyuna da bakacağım merak ettim ikisini de sanırım bir dark soulsa ihtiyacım var bu ara
Bir başka düşmana, onun saldırısını ona yönlendirerek saldırıyorsun. Bu kamil yutmuş kurbikleri, çıkarsın diye kurbik kusturtuyordum öyle. Böylelikle de ışınlanma açılmış oldu. Ben de sizinle gördüm.Yok yav ne kızması Düşman ne olacak da yenilecek diye bekledim sadece. Sadece direnmek gerekiyor demek ki
İzlediği şeyden hiçbir şey anlamayan adam görüntüsü verdik iyi miBir başka düşmana, onun saldırısını ona yönlendirerek saldırıyorsun. Bu kamil yutmuş kurbikleri, çıkarsın diye kurbik kusturtuyordum öyle. Böylelikle de ışınlanma açılmış oldu. Ben de sizinle gördüm.
Estağfurullah. Değişikmiş bu ya izlerken yoruldum.
Ahaha. Öneren ben olduğum için fikir vermesi açısından bir video çekeyim size dedim. Gerisi size kalmış.İzlediği şeyden hiçbir şey anlamayan adam görüntüsü verdik iyi mi
Sen bizden çok metroidvania oynuyorsun zaten başka önerilerini de bekliyoruz artıkAhaha. Öneren ben olduğum için fikir vermesi açısından bir video çekeyim size dedim. Gerisi size kalmış.