Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hollow Knight'ın son kısmı öyle yordu ki Yüzüklerin Efendisi dizisine bir türlü başlayamadım. Oyunu diziden önce bitirecektim anca yetişti.

Yüzüklerin efendisi dizisi başladığına göre şimdi Lotr dünyasını andıran bir oyun seçmem lazım.
Eğer bir dizi veya film izliyorsam o an oyunları ona göre seçmeye çalışıyorum.
Mesela aklıma geldiği kadarıyla birkaç örnek verecek olursam Vikings izlerken Ac Valhalla oynuyordum veya Netflix'in Age of Samurai dizisini izlerken Ghost of Tsushima oynuyordum ya da Obi Wan Kenobi izlerken Jedi Fallen Order ve Republic Commando oynuyordum. Tavsiye ederim şahsen bana göre oyun zevkini arttırıyor.

Kendime Lotr'a benzeyen 2-3 oyun indirdim ve aralarından birini seçmem lazım.
Önce Skyrim'ın yeni Ps5 sürümünü oynayasım vardı ama şimdi buna girişirsem 200 saati devirmeden çıkamam o yüzden onu seçenekler arasından kaldırdım.
Seçtiğim diğer 2 oyun Dragon's Drogma: Dark Arisen ve Kingdoms of Amalur Re-Reckoning.

Bu iki oyun da Lotr andıran veya aşağı yukarı o dünyayı andıran oyunlar ama bir türlü hangisi oynasam karar veremedim.
Dragon's Drogma'yı House of Dragon izlerken oynayasım var çünkü ikisi evren olarak benziyor ama HBO Max Türkiye'ye gelene kadar Dragon's Drogma 2 çıkar piyasaya. Bakalım şu an Kingodms of Amalur'a daha yakınım büyük ihtimalle ona başlarım.

Hollow Knight'ın son kısmı öyle yordu ki Yüzüklerin Efendisi dizisine bir türlü başlayamadım. Oyunu diziden önce bitirecektim anca yetişti.

Yüzüklerin efendisi dizisi başladığına göre şimdi Lotr dünyasını andıran bir oyun seçmem lazım.
Eğer bir dizi veya film izliyorsam o an oyunları ona göre seçmeye çalışıyorum.
Mesela aklıma geldiği kadarıyla birkaç örnek verecek olursam Vikings izlerken Ac Valhalla oynuyordum veya Netflix'in Age of Samurai dizisini izlerken Ghost of Tsushima oynuyordum ya da Obi Wan Kenobi izlerken Jedi Fallen Order ve Republic Commando oynuyordum. Tavsiye ederim şahsen bana göre oyun zevkini arttırıyor.

Kendime Lotr'a benzeyen 2-3 oyun indirdim ve aralarından birini seçmem lazım.
Önce Skyrim'ın yeni Ps5 sürümünü oynayasım vardı ama şimdi buna girişirsem 200 saati devirmeden çıkamam o yüzden onu seçenekler arasından kaldırdım.
Seçtiğim diğer 2 oyun Dragon's Drogma: Dark Arisen ve Kingdoms of Amalur Re-Reckoning.

Bu iki oyun da Lotr andıran veya aşağı yukarı o dünyayı andıran oyunlar ama bir türlü hangisi oynasam karar veremedim.
Dragon's Drogma'yı House of Dragon izlerken oynayasım var çünkü ikisi evren olarak benziyor ama HBO Max Türkiye'ye gelene kadar Dragon's Drogma 2 çıkar piyasaya. Bakalım şu an Kingodms of Amalur'a daha yakınım büyük ihtimalle ona başlarım.
Oyunları oynama hevesinizi nasıl koruyorsunuz ben bir oyunu beğeniyorum ama hiç oynayasım gelmiyor. Mesela fallout 3e ve obliviona bakacaktım bu yaz ama son 2 aydır sadece minecrafta girip madende gezinirken arkaya dinleyecek bir video falan açıyorum. Steam kütüphanemin %70i alıpta oynamadığım oyunlarla dolu

Oyunları oynama hevesinizi nasıl koruyorsunuz ben bir oyunu beğeniyorum ama hiç oynayasım gelmiyor. Mesela fallout 3e ve obliviona bakacaktım bu yaz ama son 2 aydır sadece minecrafta girip madende gezinirken arkaya dinleyecek bir video falan açıyorum. Steam kütüphanemin %70i alıpta oynamadığım oyunlarla dolu
Şöyle açıklayayım mesela en komik komedyen ile karşılaşırsın sonra sen ona hadi beni güldür dersin ama güldüremez.
Oyunlar için de geçerli bu. Hadi şunu oynayayım da hemen keyif alayım deyip oyun oynamam mesela.

Hani bunun biraz zamanla da alakası var mesela ilk başlarda belli başlı oyunlar oynuyordum ama deneyim kazandıkça ve farklı farklı oyunlar oynadıkça bakış açım değişmeye başladı ve daha çok merak eder oldum ve bu bir keyif haline geldi. Mesela oyunu anlamak olsun oyunun dünyasını gezip görmek kısacası oyunun her yönüyle bir bütün halinde kafamda buluşturduğum zaman işte o zaman oyundan keyif alıyorum.

Yani dostum ben neden oyundan keyif almıyorum bende bir sorun mu var diye düşünme, komedyen örneğindeki gibi o komedyenin o an seni güldürememesi o komedyenin komik olmadığından değil veya senin şakaları anlamamandan dolayı değil.
Komedyen şakalarını doğru zamanda doğru yerde ve tam doğru anda yapar yani her şakası için önceden bir alt yapı oluşturur.
Oyunlar da öyledir bir oyunu açıp hadi bana keyif versin diye açıldığı zaman en iyi oyun da olsa bile keyif almayabilirsin.

Mesela atıyorum Fallout'un dünyasını araştır veya oyunu destekleyen videolar izle karakterlerin geçmişini araştır kendini puşla yani. Hani Fallout sadece bir örnek bunu herhangi bir oyun için yapabilirsin. Mesela bak ben şimdi oynayacağım oyunu diziyle veya filmle desteklemeye çalışıyorum yani bende oyunu açıp hemen keyif almıyorum illaki oynayacağım oyunla ilgili arka planda bir şeyler yürütüyorum.

Mesela atıyorum Fallout'un dünyasını araştır veya oyunu destekleyen videolar izle karakterlerin geçmişini araştır kendini puşla yani
On numara tavsiye olmuş bence çünkü arkadaş yeni dünyalara giriş yaparken o dünyaya dair ne beklediğini bilmeden, dımdızlak kalıp boğuluyor gibi geldi. Bu yüzden de bilmediği diyarlara atamıyor kendini, onun yerine bildiği piksellerde güvenli güvenli takılıyor. Belirsiz farklılıklardansa belirli sıkıcılıklarda zaman geçiriyor. O kötü bir döngü ama bu da iyi tavsiye.

Fazla oyun oynayan bir insan değilim ama GRİS beni çok etkilemişti.

elimde sadece windows 95/98'in çalıştırabildiği diablo 2 (içerisinde 3 cd) var para eder mi acaba koleksiyoncular için?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık