Amazonun verdiği oyunlar talep edilmek için açılmış
Yoldan geçerken şunu da bedavaya alıver.Of wifi yok indirelim. EpicBeleş oyunlar birikti yükleyip oynayamıyorum.
OOO ne oynardık beee... Şu bile 2.6 gb... 300-500 mb olsa indirirdim.Yoldan geçerken şunu da bedavaya alıver.
Mafia on Steam
It’s 1930. After an inadvertent brush with the mafia, cabdriver Tommy Angelo is reluctantly thrust into the world of organized crime. Initially, he is uneasy about falling in with the Salieri family, but soon the rewards become too big to ignore.store.steampowered.com
Evet konuşmuştuk hatta. Tam bunu istiyordum ve cidden istediğim oldu.Oyunu öyle sızdırdılar ki adamlar gösterimden önce duyurmak zorunda kaldı.
@artyomdh hatırlıyor musun yarım sene önce falan yeni oyun ile ilgili sızıntılar paylaşmıştım doğru çıktı gibi gözüküyor.
Umarım İstanbul'da Sigurd ile buluştuğumuz kısım da vardır oyunda.
Yine yakalandık... Assassins Creed özüne dönecek kardeşim nokta!
Valla hepsi olsun yeter ki özüne dönsün. Yemin ediyorum Assassin elbisesini giymeyi ve evin üstüne falan tırmanmayı özledimEvet konuşmuştuk hatta. Tam bunu istiyordum ve cidden istediğim oldu.
Bakalım detaylar açıklansın ona göre gazı alırım ama yine de beklentiye girdim şimdiden. Bir haber görmüştüm bir de. 40 haramiler görevi olacak diye bir şey yazıyordu. Yan görev olarak
umarım oynanışı odyssey gibi olur
Cidden ya. Vallhalla'da en sevmediğim şey şehirlerdi. Ağız tadıyla parkurun tadını çıkaramıyordun. Hem de küçük şehirlerdi. Dağ taş bayırdan bıkmıştım.Yine yakalandık... Assassins Creed özüne dönecek kardeşim nokta!
Valla hepsi olsun yeter ki özüne dönsün. Yemin ediyorum Assassin elbisesini giymeyi ve evin üstüne falan tırmanmayı özledim
Yarım karakter zaten, sevmeye çok da gerek yokTaze bitti Devil May Cry serisi V'ye bir türlü ısınamadım sevebilen var mıydı?