Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dark Souls 3'ü indirdim ama fareyi, klavyeyi kırarım diye oynamaya korkuyorum, en ufak bir şakam yok. Bir oyunda bir yeri 2-3 kere geçemeyince bile sinir krizleri geçirdiğim oluyor :( Sanki kendisine acı çektirmekten zevk alan insanlar için yapmışlar bu oyunu, youtube'dan gördüğüm bu oldu.

Dark Souls 3'ü indirdim ama fareyi, klavyeyi kırarım diye oynamaya korkuyorum, en ufak bir şakam yok. Bir oyunda bir yeri 2-3 kere geçemeyince bile sinir krizleri geçirdiğim oluyor :( Sanki kendisine acı çektirmekten zevk alan insanlar için yapmışlar bu oyunu, youtube'dan gördüğüm bu oldu.
Klavye ve fareyi kırmak için indirmişsin sen resmen. :(

Sıkıtıdan yapacak bir şey bulamayınca ücretsiz oyunlarda Warframe diye bir oyun buldum. Sağda solda zıplaya zıplaya milleti bıçaklıyorum. Kendince bir hikayesi var galiba ama ben pek hikaye havamda değilim.

Farmlamak gibi bir alternatifin var karakterini geliştirmek için.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 27)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık