Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vahşi av bossları gereğinden fazla kolaydı bence. Ben 50 levelde gitmistim Eredin'e, hasar almadım :). Yt'den bakman iyi olur ben pek hatırlamıyorum. Heart of Stone'da zorlanmamıştım ben ama Blood and Wine zorlamıştı...
Cibiliyetsiz kurbağa bu oyundaki en belirgin zorluk eşiği. Ondan öncesiyle onun arasında uçurum var. Seviyen çok düşükken yüksek görevlere gitmediğin müddetçe o kadar zorlayan bir şey yok oyunda. En zor boss ise BaW'ın sonundaki malum şahıs. Çıldırtmıştı beni lan

Cibiliyetsiz kurbağa bu oyundaki en belirgin zorluk eşiği. Ondan öncesiyle onun arasında uçurum var. Seviyen çok düşükken yüksek görevlere gitmediğin müddetçe o kadar zorlayan bir şey yok oyunda. En zor boss ise BaW'ın sonundaki malum şahıs. Çıldırtmıştı beni lan
Hatırlatma o şeyi yav. Hele o sonra açtığı eciş bücüş form beni de çıldırtmıştı. Erken gitmeseydim keşke o göreve.

Ben de HoS'un ilk boss'unda epey zorlanmıştım. Geminin karaya vurduğu zaman karşımıza kum fırtınası çıkaran bir büyücü çıkıyor. Aslında çok zor değil de bazı vuruşları direkt tek attığı için birkaç defa başa sarmam gerekmişti.

Ben de HoS'un ilk boss'unda epey zorlanmıştım. Geminin karaya vurduğu zaman karşımıza kum fırtınası çıkaran bir büyücü çıkıyor. Aslında çok zor değil de bazı vuruşları direkt tek attığı için birkaç defa başa sarmam gerekmişti.
Beni bahçıvan bekçi zorlamıştı. Küreği ile de vurdukça can çekiyor lanet şey :D o büyücüyü 2.de geçmiştim kaça kaça xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık