Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu oyunu bu şekilde yorumlaman şaşırtmadı. Ayrıca düşmanın yeniden doğması sürekli olan bir şey değil, nadir bir olay.
Haritadakileri kastediyor olabilir. Onlar hep doğuyor.

yani bi kampa giriyorsun. Gizlice kuledeki okçuyu öldürüyorsun. Biraz ilerleyip arkana baktığında o kampta gizlice öldürdüklerin geri doğmuş oluyor. Okçular bela diye önce onları hallederdim ama işe yaramazdı. Beynini yıkamak gerekiyordu yerine başkası doğmasın diye.

başka oyunlarda alarm çalınca yenileri gelir. Ya da uzaklaşırsın, 1 gün geçer doğarlar. Sow’da seni beklemeden gözünün önünde doğuyorlar.

yani bi kampa giriyorsun. Gizlice kuledeki okçuyu öldürüyorsun. Biraz ilerleyip arkana baktığında o kampta gizlice öldürdüklerin geri doğmuş oluyor. Okçular bela diye önce onları hallederdim ama işe yaramazdı. Beynini yıkamak gerekiyordu yerine başkası doğmasın diye.

başka oyunlarda alarm çalınca yenileri gelir. Ya da uzaklaşırsın, 1 gün geçer doğarlar. Sow’da seni beklemeden gözünün önünde doğuyorlar.
Evet, demek istediğim buydu. Yeni komutan atanması da nadir değil, sürekli gelişen bir olaydı.

Askerleri öldür > Komutanı öldür > Komutandan bilgi al > Askerleri öldür > 10 dakika sonra ölen komutanın yerine atanan yeni komutanı öldür > Komutandan bilgi al > Askerleri öldür > Bir 10 dakika sonra daha atanmış yeni komutanın yerine atanan yeni komutanı öldür > ... gibi oyun sonsuz bir döngüye sokuyor oyuncuyu. Sinir bozucu bir şey bu.

Hakkını yemek istemem oyunun, grafikleri güzeldi ve hikayesi insanın ilgisini çeken türden - kendi açımdan - ama oyunun verdiği zevk sürdürülebilir olmuyordu bu sistemle.

Haritadakileri kastediyor olabilir. Onlar hep doğuyor.

Oyuna 60 saat gömmüş birisi olarak öyle bir şey yaşamadım ben, ya da fark etmedim diyeyim. Ama oyun sanki benim hiç fark bile etmediğim bu mevzudan ve sürekli yeni komutan öldürmekten ibaretmiş gibi yorumlamalar sinir bozucu oluyor.

Bütün kaleleri ve ork komutanlarını ele geçirdikten sonra online olarak başka oyuncuların kalelerine kuşatma yapabildiğin oyun epeyce saat gömebileceğin bir oyundur. DLC'lerin farklı oyun tarzları sunması ayrı bir mesele zaten.

Kendini geliştirebildiğin gibi orc kaptanlarını da geliştirip rütbe verebiliyorsun. Bazıları sana bir süre sonra ihanet ediyor. Buralara gelmeden, late game'i görmeden sadece early game'i göz önünde bulundurarak "saçma bir oyun" diyerek oyun yorumlanması ilginç. Güzel kafalar cidden... Lafım sana değil bu arada.

Oyuna 60 saat gömmüş birisi olarak öyle bir şey yaşamadım ben, ya da fark etmedim diyeyim. Ama oyun sanki benim hiç fark bile etmediğim bu mevzudan ve sürekli yeni komutan öldürmekten ibaretmiş gibi yorumlamalar sinir bozucu oluyor.
Fark edememişsen, diğer sefere daha dikkatli oynamalısın oyunu. Aklında bulunsun en azından.
Bütün kaleleri ve ork komutanlarını ele geçirdikten sonra online olarak başka oyuncuların kalelerine kuşatma yapabildiğin oyun epeyce saat gömebileceğin bir oyundur. DLC'lerin farklı oyun tarzları sunması ayrı bir mesele zaten.
Verdiğin bu bilgi için sağ ol, oyunun online bölümüyle ilgilenmiyorum.
Kendini geliştirebildiğin gibi orc kaptanlarını da geliştirip rütbe verebiliyorsun. Bazıları sana bir süre sonra ihanet ediyor. Buralara gelmeden, late game'i görmeden sadece early game'i göz önünde bulundurarak "saçma bir oyun" diyerek oyun yorumlanması ilginç.
Erken oyunda oyunu bıraktıktan sonra, diğer bölümlere detaylı olmasada bir göz atmıştım. Belki ima ettiğin gibi ben bu konuda bir hata yapmış olabilirim, oyun belki erken oyunda kötü ama orta oyunda açılıyordur diye tekrardan orta ve geç oyuna göz attım. Fikrim değişmedi. Bana göre saçmaymış demek ki, şansına küs.

Fark edememişsen, diğer sefere daha dikkatli oynamalısın oyunu. Aklında bulunsun en azından.

Verdiğin bu bilgi için sağ ol, oyunun online bölümüyle ilgilenmiyorum.

Erken oyunda oyunu bıraktıktan sonra, diğer bölümlere detaylı olmasada bir göz atmıştım. Belki ima ettiğin gibi ben bu konuda bir hata yapmış olabilirim, oyun belki erken oyunda kötü ama orta oyunda açılıyordur diye tekrardan orta ve geç oyuna göz attım. Fikrim değişmedi. Bana göre saçmaymış demek ki, şansına küs.
Şansıma küsecek bir şey yok. Saçma değerlendirmen sonucunda oyunu beğenmezsen oynama, bana ne? Oyunu övdüğüm bir mesajı alıntılayıp oyun saçmaydı dersen, doğal olarak tepki koyarım. Kendi halinde istediğin kadar göm, ama beni tetikleyecek şekilde bir üslup takınma bir dahakine. Hadi selametle...

Öncelikle daha yarım saat falan oynayabildim. Hollow Knight gibi tam olarak hikaye açıklanmıyor. Belki ileride anlatılıyordur. Platform seviyesi yine hollow knight'a çok benziyor. Ori daha zor bence. İlk yarım saat de hiç zorlanmadım açıkçası. Steam'de demosu var indirip deneyin hocam.
Tamamdır. Bir bakayım teşekkür ederim.

Kendini geliştirebildiğin gibi orc kaptanlarını da geliştirip rütbe verebiliyorsun. Bazıları sana bir süre sonra ihanet ediyor. Buralara gelmeden, late game'i görmeden sadece early game'i göz önünde bulundurarak "saçma bir oyun" diyerek oyun yorumlanması ilginç. Güzel kafalar cidden... Lafım sana değil bu arada.
Benim de sevdiğim bi oyundur SOW. 3 kere baştan başlayıp bitirmiştim toplamda(uzun aralardan sonra tekrar oynamıştım. Biri game of thrones’taki night king’den sonraydı. Diriltme gücümü özletmişti).

Bu sorunu ben ilk oyununda farketmiştim. İkincide de gözüme battı baya. Gizlice kamp temizlemeye çalışınca çok belli oluyor. Farketmediysen cidden dikkat etmemiş olman lazım. Çok bariz şekilde kameranın baktığı yerlerde bile oluyor çünkü.

Genel olarak kamplardaki orklar bi garip. Bi taraftan dalıyorsun. Alarm çalsa bile o kampın içinde seni sallamayan orklar oluyor. Yemeye, içmeye, muhabbete devam ediyorlar. Tek sorunları bu dirilme olayı da değil

Online kısmını pek önemsememiştim açıkçası. Son levellerde oyunun geldiği hali beğenmiyordum çünkü belli bi levelden sonra orklar absürtleşiyor. Bu yüzden baştan başlıyordum zaten. Ölene kadar kilitleyebildiğimiz için zor değildi ama sıkıcılaşıyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 26)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık