Oyuna 60 saat gömmüş birisi olarak öyle bir şey yaşamadım ben, ya da fark etmedim diyeyim. Ama oyun sanki benim hiç fark bile etmediğim bu mevzudan ve sürekli yeni komutan öldürmekten ibaretmiş gibi yorumlamalar sinir bozucu oluyor.
Bütün kaleleri ve ork komutanlarını ele geçirdikten sonra online olarak başka oyuncuların kalelerine kuşatma yapabildiğin oyun epeyce saat gömebileceğin bir oyundur. DLC'lerin farklı oyun tarzları sunması ayrı bir mesele zaten.
Kendini geliştirebildiğin gibi orc kaptanlarını da geliştirip rütbe verebiliyorsun. Bazıları sana bir süre sonra ihanet ediyor. Buralara gelmeden, late game'i görmeden sadece early game'i göz önünde bulundurarak "saçma bir oyun" diyerek oyun yorumlanması ilginç. Güzel kafalar cidden... Lafım sana değil bu arada.
Benim de sevdiğim bi oyundur SOW. 3 kere baştan başlayıp bitirmiştim toplamda(uzun aralardan sonra tekrar oynamıştım. Biri game of thrones’taki night king’den sonraydı. Diriltme gücümü özletmişti).
Bu sorunu ben ilk oyununda farketmiştim. İkincide de gözüme battı baya. Gizlice kamp temizlemeye çalışınca çok belli oluyor. Farketmediysen cidden dikkat etmemiş olman lazım. Çok bariz şekilde kameranın baktığı yerlerde bile oluyor çünkü.
Genel olarak kamplardaki orklar bi garip. Bi taraftan dalıyorsun. Alarm çalsa bile o kampın içinde seni sallamayan orklar oluyor. Yemeye, içmeye, muhabbete devam ediyorlar. Tek sorunları bu dirilme olayı da değil
Online kısmını pek önemsememiştim açıkçası. Son levellerde oyunun geldiği hali beğenmiyordum çünkü belli bi levelden sonra orklar absürtleşiyor. Bu yüzden baştan başlıyordum zaten. Ölene kadar kilitleyebildiğimiz için zor değildi ama sıkıcılaşıyordu.