Çalıştıkları isimler kötü değil aslında. Sean Bean, Patrick Stewart gibi isimler yer alıyordu.Lütfen kullanmasınlar artık.
Ve seslendirmen ekibini değiştirsinler yada geliştirsinler.
Oyun motoruna gelirsek bence kötü değil.
Çalıştıkları isimler kötü değil aslında. Sean Bean, Patrick Stewart gibi isimler yer alıyordu.Lütfen kullanmasınlar artık.
Ve seslendirmen ekibini değiştirsinler yada geliştirsinler.
Sıkıntı o zaten Bethesda'nın. Bütçenin %80'ini o ünlülere veriyorlar geriye para kalmıyor. Bir seslendirmene 500 npc düşüyor sonra.Çalıştıkları isimler kötü değil aslında. Sean Bean, Patrick Stewart gibi isimler yer alıyordu.
Şu kanallar güzeldir.Oyunlari takip edebilecegim, bilgi veren, inceleme yapan bir site var mi ? Oyun kulturumu genisletmek ve yeni seyleri de takip etmek istiyorum. (Ingilizce olmasin da sorun yok.)
Pirate Warriors 4'ü serinin üçüncü oyununa benzer olduğu için almak istemedim.Bozkurt Drake ve Urouge geldiğine göre fikrim değismiş olabilir.As bayrakları as. Senin kide oyundaymış. Ne düşünüyorsun?
Oha.Microsoft Bethesda’yı satın almış.
@RedTeroR'i çağıralım Elder Scrolls övsün reis.Her şeye rağmen çok sağlam marka oyunları var. Aslında çıkardıkları hiçbir oyuna kötü diyemeyiz, sadece firma çok kötü politika izledi son zamanlarda.
Adamların çıkardığı oyunlar genelde yılın oyunu olmuş oyunlar. https://news.microsoft.com/2020/09/...ia-and-its-game-publisher-bethesda-softworks/
Reis böyle bir ihtimal var mı gerçekten ?
Çok tatlı değil mi ? :3
Elden Ringe son oyun olarak bakıyorum ben.Bu arada Bb2 gelir zaten.sabırla bekliyorum kendilerini. Ulan Elden Ring'i beklerken nelerin duyurusunu yapıyorlar. Elden Ring'den önce DS4 ya da BB2 duyururlarsa hiç şaşırmayacağım