@kuroashi.no.sanji1993 Sen Witcher 3 mü istiyorsun? Ben o kartın daha düşük vram modeliyle 1080p ultra'da oynamıştım bir iki ayarı high'a kısmış olabilirim. Aslında Shakan haksız değil ama işini görür şimdilik.
Yav gidip 10 bin lira bilgisayara mı vereyim :/@kuroashi.no.sanji1993 Sen Witcher 3 mü istiyorsun? Ben o kartın daha düşük vram modeliyle 1080p ultra'da oynamıştım bir iki ayarı high'a kısmış olabilirim. Aslında Shakan haksız değil ama işini görür şimdilik.
Benim para olsa hiç acımam.Yav gidip 10 bin lira bilgisayara mı vereyim :/
Hoş onun dediği 3000 serisi bile tek başına 10 bine yakın.Benim para olsa hiç acımam.
3070 4805 lira, 3060'ı beklersen daha ucuz olacaktır.Hoş onun dediği 3000 serisi bile tek başına 10 bine yakın.
Çok ucuzmuş Dediğim gibi bana gerekmiyor. Paraya acımayacak olan alsın.
140 saatin üzerine çıkmıştım kartım yandı Kart alabilirsem tekrar en baştan başlayacağım. Geçen kartsız girmeyi denedim işlemcinin gpu'su ile kıpırdamıyor bile karakterBu arada Cyberpunk’un hikayesi Witcher 3’ün hikayesinden biraz daha kısa olacak.
Nedeni ise Witcher 3’ü birçok kişi sonuna kadar oynamaması.
Reis ben zaten idare eder gibi bir yorum yazmıştım, bana niye yükleniyon.Çok ucuzmuş Dediğim gibi bana gerekmiyor. Paraya acımayacak olan alsın.