Geforce Now yolu gözüktü bana :/Witcher 4 duyuruldu. Oyun, Red Engine yerine Unreal Engine 5 motorunda yapılacak.
Geforce Now yolu gözüktü bana :/Witcher 4 duyuruldu. Oyun, Red Engine yerine Unreal Engine 5 motorunda yapılacak.
Kedi madalyonu mu bu yaWitcher 4 duyuruldu. Oyun, Red Engine yerine Unreal Engine 5 motorunda yapılacak.
Oyunda Geralt olmayacak onu onaylayabilirim ama kendi karakterimizi oluşturacağımızı da pek sanmıyorum:/Karakteri kendimiz yaratırız umarım. Geralt olmasın artık. Hoş, alabilecek param da yok ama :d
Ne olur bir cyberpunk vakası olmasın.
Aslında Unreal Engine 5'e geçmeleri yaptıkları en doğru karar olabilir. Evet gereksinimleri yüksek olacak ama Red Engine motorundan çok çok daha sorunsuz çalışan, kullanması kolay ve daha gelişmiş bir motor.Geforce Now yolu gözüktü bana :/
Torrent bunun için var dostum.Karakteri kendimiz yaratırız umarım. Geralt olmasın artık. Hoş, alabilecek param da yok ama :d
Vesemir'in hayatını oynamayacaksak kendi karakterimizi yaratalım yoksa Geralt, Ciri, Yen, Dandelion'un yokluğunu bünye kaldırmaz insan oyunu yadırgar.Witcher 4 duyuruldu. Oyun, Red Engine yerine Unreal Engine 5 motorunda yapılacak.
@Raiden kardeşim yaşıyor musun ?Witcher 4 duyuruldu. Oyun, Red Engine yerine Unreal Engine 5 motorunda yapılacak.
Vesemir'in hayatını oynamayacaksak kendi karakterimizi yaratalım yoksa Geralt, Ciri, Yen, Dandelion'un yokluğunu bünye kaldırmaz insan oyunu yadırgar.
Evet kedi madalyonu. Kedi madalyonunu yanında taşıyan karakter de hepimizin yakından tanıdığı Ciri'nin ta kendisi.Kedi madalyonu mu bu ya
Şu an kendine gelmeye çalışıyor ona biraz zaman tanı@Raiden kardeşim yaşıyor musun ?