Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi sen beni bitirdin ya daha müttefik toplama olayından yeni çıktım çünkü :D Ama bütün motivasyonum amcayı kurtarmak üzerine olacak bundan sonra. Ayrıca bu geralt bu uyuz kadında ne bulmuş anlamadım. Triss mis gibi kadındı be ama yanlış olur diye saldım kadını. Gerçi kızım için bilgi alırım belki diye hayat kadınlarıyla birlikte oldum ama olsun bu yennifer ile mesut falan olamam ben
Kitaplarda Geralt'ı aldatıyordu galiba bir sahir ile, araştırırsan bulabilirsin. Pek sağlam ayakkabı değil ama yine de Geralt'ın tek aşkı.

Kitaplarda Geralt'ı aldatıyordu galiba bir sahir ile, araştırırsan bulabilirsin. Pek sağlam ayakkabı değil ama yine de Geralt'ın tek aşkı.
Suç sadece Yennefer'de değil. Geralt'ın da beraber yaşarken kaçarak çekip gitme durumları var. Tam toksik denilecek bir ilişkileri vardı ilk 3 kitap için konuşursam.
Ayrıca Geralt'ın Triss ile de bir ilişkisi oluyor yanlış bilmiyorsam.

Ben ne yapıp ne edip bu geraltı bu kadından kurtaracağım tavırları da bok gibi zaten. Parası neyse veririm de bunun nursuz suratını ve kaprislerine çekemem. Geralta yanıldığını fark ettirmek lazım

Yani ne kadar iyidir kötüdür bilmem'de fanlar için ek bir altarnatif, yüzüklerin efendisi younu cep telefonları için.

Vergil için o kadar zaman beklemiştim. Special edition çıkacak diye oyunu almamıştım. 1,5 aydır dmc5 oynuyorum ilk kez bugün denedim karakteri.

Dante o kadar zevkliydi ki sıkılmadım 1,5 aydır. Merak edip pratik modunda bile bakmadım vergil’a. Hack’n slash türü ölmemiş başkaları beceremiyormuş onu net göstermiş adamlar.

Cyberpunk 2077 çıktığında eksiklikleriyle tamamlanmadan çıkması ile baya olay oldu korktum oynamaya.Oyunu geçen aldım yeni nesil güncellemesini bekleyecektim dayanamadım basladim ve bitirdim oyunu.series x de oynadım oyun taş gibi en ufak bug ve hataya denk gelmedim güncellemelerle duzeltmisler.Erteleyenler veya hala oynamayanlar hatta hataları cokken tat alamayanlar tekrar deneyebilir.Bu oyun o düşük puanları eleştirileri su haliyle kesinlikle haketmiyor dibim düştü.Bir oyunu bir kere bitirdikten sonra içinde tekrar oynama hissi oluyorsa o oyun olmuş diyorum.Bunu rdr2 de witcher 3 de GTA 5 yaşamıştım burda da yaşadım.Sehir inanılmaz canlı night City resmen içine çekiyor insanı ve o kadar cesitli insan varki bir sokakta bir japon a denk gelirken başka bir semptte bir cafe de türbanlı bir kızın oturdugunu gördüm.siber kasaplarda yaptığınız bacaklar kollar gözler uzuvlar size ekstra güçler katıyor ama fiyatları biraz yüksek oyunun sonlarına doğru ancak alabiliyorsunuz.Silah çeşitliliği çok iyi yetenek ağacı çok iyi bu oyun o buglarla cikmasaydi bu haliyle çıksaydı klasikler arasına girerdi ben hiç spoiler yemedim video izlemedim oyunu bu haliyle ilk kez tecrube ettim ve benim gözümde şimdiden bir klasik.Eksiklik olarak söyleyeceğim şeyler oyunun bende yükselttiği beklentilerden kaynaklanıyor.Mesela oyunda gezerken birçok binayı merak ettim içine girmek isterdim.Npc lerle daha aktif diyalog isterdim yani uçuk bir hayal ama rol yapmanın ötesine geçmesini isterdim.Oyunun hikayesi çok çok iyi sonu daha tatmin edici olabilirdi birkaç alternatif son mevcut.Bu tarz cyber gelecekte geçen filmleri dizileri çok seviyorum oyun dünyasında da çok örneği olmadığı için belki bundan bayıldım bu kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık