Bu Epic games'i Cem Uzan mı yönetiyor nedir?Epic Games Nioh: The Complete Edition'ı bedava veriyor.
Bu Epic games'i Cem Uzan mı yönetiyor nedir?Epic Games Nioh: The Complete Edition'ı bedava veriyor.
300-500 falandır market zinciri mi bunlarİnsomniac Games’in en az 50.000 çalışanı vardır aksi kanıtlana kadar bu düşüncem değişmeyecek sanırım.
Valla çılgınlık bekliyordum ama bu kadarını beklemiyordum insomniac'tan. Helal olsun valla, sony'i kurtarıyorlar bir kaç senedir.Son 18dk
@Dark King bu arada jason Superheroes dediğine göre Spiderman 2 veya yeni bir süper kahraman oyunu görebiliriz.
Sony’nin diğer şirketleri yardım ediyordur İnsomniac’a. Sony’nin şirketleri bir çatı altından çalıştığı için herkes birbirine yardım ediyor. Mesela insanların hareketlerini kaydederken God of war’ın yapıldığı Santa Monica stüdyosunu falan kullanıyorlar. Böylelikle şirketler seri bir şekilde yüksek kalitede oyun çıkarabiliyorlar.300-500 falandır market zinciri mi bunlar
olabilir adamlar dlc çıkardı sincaplı olan adını unuttuğum baya iyi gözüken oyunu çıkarttı wolverine geliyor spiderman geliyor adamlar ofiste yatmıyorsa yardım ediyorlardırSony’nin diğer şirketleri yardım ediyordur İnsomniac’a. Sony’nin şirketleri bir çatı altından çalıştığı için herkes birbirine yardım ediyor. Mesela insanların hareketlerini kaydederken God of war’ın yapıldığı Santa Monica stüdyosunu falan kullanıyorlar. Böylelikle şirketler seri bir şekilde yüksek kalitede oyun çıkarabiliyorlar.
Wolverin hariç çöp.Bu arada ilk defa bir gösterimde bunu kesin oynicam dediğim bu kadar oyun oldu.
-Kotor Remake
-Gran Turismo 7 (belki)
-Forspoken
-Yeni nesil Gta5 Online
-Wolverin
-Spiderman 2
-God of War Ragnarok
kotor ve çöp ? hmmWolverin hariç çöp.
Bu saate kadar nerdeydin la Oblivion’da server beklemesine mi takıldınWolverin hariç çöp.