Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu resim ne kadar doğru bilenlere danışalım. @Historia @MRTFR @Starrk
Yakuza derken orijinalleri kastediyor bu arada.
Oyunculardan bahsediyorsa doğru olabilir ama çok yadsınacak bir durum yok bana kalırsa. Witcher dışındaki oyunlar üçüncü oyunlarına geçtiğinde önemli ölçüde geliştirilmiş ve değiştirilmişlerdi (SMT, Warcraft ve Yakuza serilerini bilmediğim için o üçünü bu cümlemden hariç tutuyorum). Witcher 3 de Witcher 2'ye göre epey gelişmiş bir oyundu ama 1'den 2'ye yapılan atlama 2'den 3'e yapılandan daha fazlaydı. Hoş ben üç Witcher'ı da severek oynadım.

Yani özellikle yeni oyuncuların eskimiş, günümüze göre zorlu gelen ve alışık olmayan mekanikleri tercih etmemeleri çok da anormal değil. Remake'ler bu günler için var. :flaugh:

skyrimi oynadım diye eski elder scrollslara bakmadım bile (Eski oyunların hikayesi daha iyi diyorlar)
Elder Scrolls serisi için bir önerme var, seride ilk hangi oynanırsa o oyun haricindekileri insan o oyun kadar beğenemiyor. Skyrim sonrası Oblivion oynamakla doğruluğuna birazcık kani oldum ben de. Oblivion'u ilk oynayanlar Oblivion bir başkaydı diyor, Morrowind'i oynayan Oblivion ve Skyrim'i basit görüyor. Daggerfall bir başkaydı, git git bir hafta gezerdik diyenler bile gördüm. Bayağı eski bir oyun ben oynamadım ama Daggerfall map comparison diye aratırsanız harita olarak feci büyük bir oyun.

Velhasılı kelam Türkçe yaması da varken Oblivion kaçmaz ama Skyrim kadar beğenmeyebilirsin bence.
Bir de başlamadan Oblivion level atlama sistemini biraz araştır, sonra kanser olup baştan başlayayım her şeyi yanlış yapmışım veya yok mu bir mod şunu bir düzelteyim deme, tavsiyedir.

3-4 saat kesintisiz parry antrenmanı yaptıktan sonraki ruh halim:

Yarın delirme sırası final boss’ta. 1 kere kesip bırakmam artık çekeceği var benden.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık