İşte bu haber sevindirdi. Vega o zaman çok uzun süre bizden uzakta kalmayacak. Bitirince oyunu konuşmak için dönmemesi imkansız3 saate yakın bir süre oynadım. Canan 'la konuştum o da 9 saati geride bırakmış.
İşte bu haber sevindirdi. Vega o zaman çok uzun süre bizden uzakta kalmayacak. Bitirince oyunu konuşmak için dönmemesi imkansız3 saate yakın bir süre oynadım. Canan 'la konuştum o da 9 saati geride bırakmış.
Umarım.Vega o zaman çok uzun süre bizden uzakta kalmayacak.
3 saatlik uğraşın sonunda geri canlandırdım. Öncelikle Brightstone Cove Tseldora'daki şapelden çıktıktan sonra kapının sol tarafında bir merdiven var, oradan çıkıp yukarıdaki Cromwell the Pardoner ile konuşup günahlarınızı affettirin, sonra Majula'ya dönün ve bir saat kadar orada beklesin karakteriniz, daha sonra oyuna devam edin iki saat civarında, Majula'ya geri döndüğünüz zamann Fire Keeper'ın mezar taşı ortaya çıkacak, 2500 ruh verip geri canlandırın.Dark Souls II'de yanlışlıkla Fire Keeper'ı öldürdüm, geri canlandıramıyorum. Siz bu hatayı yapmayın.
Ölme eşeğim ölme... Sende az rastlanır türde bir sabır var herhalde.3 saatlik uğraşın sonunda geri canlandırdım. Öncelikle Brightstone Cove Tseldora'daki şapelden çıktıktan sonra kapının sol tarafında bir merdiven var, oradan çıkıp yukarıdaki Cromwell the Pardoner ile konuşup günahlarınızı affettirin, sonra Majula'ya dönün ve bir saat kadar orada beklesin karakteriniz, daha sonra oyuna devam edin iki saat civarında, Majula'ya geri döndüğünüz zamann Fire Keeper'ın mezar taşı ortaya çıkacak, 2500 ruh verip geri canlandırın.
Fire Keeper kolay kolay ölmez normalde, bayağı vurman lazım. Oyunda başka bir oyuncudan baskın yedim, o da Fire Keeper'ın etrafında dolandı hep, ona vuracağım diye Fire Keeper'a vurdum, sonuç kötü oldu.Ölme eşeğim ölme... Sende az rastlanır türde bir sabır var herhalde.
Hocam frigid outskirtse ulaşınca yorumunu bekliyorumFire Keeper kolay kolay ölmez normalde, bayağı vurman lazım. Oyunda başka bir oyuncudan baskın yedim, o da Fire Keeper'ın etrafında dolandı hep, ona vuracağım diye Fire Keeper'a vurdum, sonuç kötü oldu.
250 lira bir de.A Plague Tale: Innocence
Epic games üzerinde bedava olmuş. Harika bir oyun bu arada.
A Plague Tale: Innocence | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store
A Plague Tale: Innocence oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et!www.epicgames.com