Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Arthur Morgan
Evet owl gitti 3 saat uğraştım bugün.Sanki gerçek manada dayak yemiş gibi hissediyorum. Tüm hareketlerini ezberledim artık. Mortal blade olmasa yine kesemezdim.
Demon of hatred ve İsshin kaldı geriye.
İsshine bir özgüvenle yürüdüm 2 kere genichiro kesti :D
Can bari az gözüküyor bakalım owl kadar zorlamaya bilir. Ama yoruldum. Bittim
İlk isshin sonra demonu kesebiliyor muyum
Sekiro oynarken can bari ile neden ilgileniyorsun ki ? Deflect ile 5 10 vuruşunu karşılayıp tek atıyorsun zaten.Deflect işini öğrenemezsen bir tane örümcek boss var.Kan işetir sana :D

Benim son souls oyunum olmasına rağmen o dev içimden geçmişti. Fakat apeye kadar ciddi düşe kalka gitmiştim hele o atlı ilk bossta çok güçlü gelmişti. Mini bosslar alıştıktan sonra yok artık tepkisi vermiştim.
Aslında serinin herhangi bir oyununa dönmem sanırım. Sadece lud ve zealen ile yarım kalmış hesabım var. Frigid outskirtse girip bir daha yüzüne bakmam ds2ninde.
Mesela ds2deki zorlukta Bossa gitmek için 5 dk harciyorsun ve oyundan düşüyorsun.
Bunda owlun oraya gitmek 10 sn idi. Fakat toplasan 5,6 saatimi aldı belkide.
Aynen direkt ölünce bosstan başlamak en mantıklısı. Bölüm içerisinde geriden başlamak normal ama boss a kadar gelmişken onun hareketlerini öğrenmeye çalışırken her öldüğünde 5 dakka yürümek zorluktansa saçmalık.

Şu mini boss beni ne kanser etmişti ya. Çoğu bosstan daha zorlu gelmişti safhsfanjfsmnakm

Aynen direkt ölünce bosstan başlamak en mantıklısı. Bölüm içerisinde geriden başlamak normal ama boss a kadar gelmişken onun hareketlerini öğrenmeye çalışırken her öldüğünde 5 dakka yürümek zorluktansa saçmalık.

Şu mini boss beni ne kanser etmişti ya. Çoğu bosstan daha zorlu gelmişti safhsfanjfsmnakm

Bence bu cooook zor değildi beni lone shadowlar çok zorladı daha çok. Fakat sanırım bu boss bir yerde daha çıkıyordu. Yanında bir asker daha vardı direk atlayıp uzaklaştım semalara karıştım :D

Bence bu cooook zor değildi beni lone shadowlar çok zorladı daha çok. Fakat sanırım bu boss bir yerde daha çıkıyordu. Yanında bir asker daha vardı direk atlayıp uzaklaştım semalara karıştım :D
Aynen. Gizli şekilde gidip yanında ki adamı düşmana saldıracak şekilde öldürerek geçebilirsin. Mini bossları keserek canını arttırıyorsun. Bence atlama onları. Çok ihtiyacın olabilir bak İshin'de asjngskgsamlsgaö

Birde maskeyi tamamladın dimi. Kendine yetenek puanı karşılığında saldırı gücü alabilirsin.

Sekiro oynayali çok oldu.Yanılmıyorsam dağlı bir bölümdü.Çok seri saldırdığı için 3 saniyede ya ölüyordun ya da deflect ederek 10 saniyede kesiyordun bossu.
Hee şu pençeli mini bosslar.
Aynen. Gizli şekilde gidip yanında ki adamı düşmana saldıracak şekilde öldürerek geçebilirsin. Mini bossları keserek canını arttırıyorsun. Bence atlama onları. Çok ihtiyacın olabilir bak İshin'de asjngskgsamlsgaö

Birde maskeyi tamamladın dimi. Kendine yetenek puanı karşılığında saldırı gücü alabilirsin.
Maske derken :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık