Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avatar süpriz oldu filmi neyse de oyunu güzel olabilir
Engine’ı güncellemedikleri sürece ne duyururlarsa duyursunlar beklentiye giremiyorum. Ubisoft manzaraları ne kadar güzel yapıyorsa da Engine’daki karakter yapıları ve gameplay’i hep eski ve sıradan hissettiriyor. Star Wars’ı ve Avatar’ı yaparken kesinlikle bir güncellemeye gitmeleri gerekiyor.

Engine’ı güncellemedikleri sürece ne duyururlarsa duyursunlar beklentiye giremiyorum. Ubisoft manzaraları ne kadar güzel yapıyorsa da Engine’daki karakter yapıları ve gameplay’i hep eski ve sıradan hissettiriyor. Star Wars’ı ve Avatar’ı yaparken kesinlikle bir güncellemeye gitmeleri gerekiyor.
Bu adamın oyun zevkine güvenin ve övdüğü oyunların hiç birine bulaşmayın :good:

@Historia Şimdi bu valhallayı indirdim ama Epic Game Launcers'dan mı oynayabilirim yoksa Ubisoft'un Launcers'ından mı bilemedim yauv şimdi Ubisoft'tan 23 GB bir şey daha indiriyorum.

Üye silindi 7459

@Historia Şimdi bu valhallayı indirdim ama Epic Game Launcers'dan mı oynayabilirim yoksa Ubisoft'un Launcers'ından mı bilemedim yauv şimdi Ubisoft'tan 23 GB bir şey daha indiriyorum.
Sanırsam her türlü Ubisoft'tan oynayacaksın oyunu öyle bir sistem vardı.
Epic'te Watch Dogs'um vardı Ubisoft'a bağlı bir oyun olduğu için Epic beni Ubisoft'a atmıştı direkt

Deneme aşaması için öyle bir ücrete gerek yok. Oyunun kendisi f2p idi yanlış hatırlamıyorsam.
Ben de öyle hatırlıyorum. Avrupa server'ına özel herhalde bu ücret. Steam'de ön siparişi 40 TL.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık