Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen bitirdin mi village'ı? Beğendin mi?
Evet. Hatta en sevdiğim Resident Evil oyunu oldu. Korku gerilimi zaman zaman iyi verse de biraz aksiyona kaymış bir oyun. Temposunu çok sevdim oyunun. Bir bölümde korku, bir bölümde aksiyon, bir bölümde hafif platform biraz bulmaca falan derken dengeyi güzel kurmuşlar. Boss savaşları da hoşuma gitti. Özellikle Heisenberg ve Miranda bosslarını sevdim. Oyunun atmosferi de çok iyiydi. Her bölümde bunu korumayı başarmışlar.

Oyun içerisindeyken sevmediğim en büyük şey tabancanın işlevsizliği oldu. Kullanması zevkli değildi. Pompalıdan ya da başka bir silahtan sonra tekrar tabancaya geçince Mercedes'ten Tofaş'a geçmişim gibi hissettiriyordu. Olay güçsüz olması değil aslında. Pompalıda düşmanın kafasını patlatırken tabanca da çoğunlukla tepki bile vermiyor.

Ps5 Ssd sini övmem lazım birde. 2 saniyede falan giriyordum oyuna. Diğer Resident Evil oyunlarını Pc'de oynamıştım. Yükleme ekranlarından gına gelmişti. Dualsense silah kullanma hissini arttırıyor kesinlikle. (Şu son kısmı yazmazsam Historia tehdit ediyor)

Merhaba arkadaslar, forumda DotA oyuncusu var mı? bu aralar yalnız giriyorum canım sıkılıyor... birlikte oynamak isteyen varsa mesaj atın (supportlarım :flaugh:)

Evet. Hatta en sevdiğim Resident Evil oyunu oldu. Korku gerilimi zaman zaman iyi verse de biraz aksiyona kaymış bir oyun. Temposunu çok sevdim oyunun. Bir bölümde korku, bir bölümde aksiyon, bir bölümde hafif platform biraz bulmaca falan derken dengeyi güzel kurmuşlar. Boss savaşları da hoşuma gitti. Özellikle Heisenberg ve Miranda bosslarını sevdim. Oyunun atmosferi de çok iyiydi. Her bölümde bunu korumayı başarmışlar.

Oyun içerisindeyken sevmediğim en büyük şey tabancanın işlevsizliği oldu. Kullanması zevkli değildi. Pompalıdan ya da başka bir silahtan sonra tekrar tabancaya geçince Mercedes'ten Tofaş'a geçmişim gibi hissettiriyordu. Olay güçsüz olması değil aslında. Pompalıda düşmanın kafasını patlatırken tabanca da çoğunlukla tepki bile vermiyor.

Ps5 Ssd sini övmem lazım birde. 2 saniyede falan giriyordum oyuna. Diğer Resident Evil oyunlarını Pc'de oynamıştım. Yükleme ekranlarından gına gelmişti. Dualsense silah kullanma hissini arttırıyor kesinlikle. (Şu son kısmı yazmazsam Historia tehdit ediyor)
Tüm seriyi oynadın da mı en iyi oyun dedin merak ettim.

Pistol konusuna katılıyorum, başlangıçta verdiği silahı ne kadar geliştirsen de hissiyatı çok kötü. Ama diğer pistollar fena değil.

Bir de oyun değil de oyunlar olmuş. 4 farklı oyunun birleşimi gibi, o açıdan güzel bir deneyim sunuyor.

Tüm seriyi oynadın da mı en iyi oyun dedin merak ettim.

Pistol konusuna katılıyorum, başlangıçta verdiği silahı ne kadar geliştirsen de hissiyatı çok kötü. Ama diğer pistollar fena değil.

Bir de oyun değil de oyunlar olmuş. 4 farklı oyunun birleşimi gibi, o açıdan güzel bir deneyim sunuyor.
Eski nesil oyunlarını oynamadım. Re 2 3 remake 6 7 8 i oynadım. 6'yı beğenmedim 3 ise 2'nin dlc si gibi hissettiriyordu. Onu da çok beğendim diyemem. Çok sevilen 4. oyunu oynamadım. Remake bekliyorum ona :D

Sıralama yaparsam 8>7>2>>3>6

@Historia E3 öncesi son duyumlar neler?
Madem E3 yaklaştı önce katılacak ünlü şirketleri listeyeyim:

-Activision
-Bandai Namco
-Capcom
-Gearbox
-Koch Media
-Microsoft
-Nintendo
-Sega
-Square Enix
-Take 2
-Ubisoft
-Warner Bros
-Sega

Yüksek ihtimalle gösterilecek büyük yapımlar:

Ubisoft:
Ac Valhalla yeni DLC, Rainbow Six: Parasite ve Far Cry 6 gösterilmesi bekleniyor.

Microsoft (Bethesda):
Halo: İnfinite ve Starfield gösterilecek.

Square Enix:
Final Fantasy 16, Life is Strange ve
Forspoken bekleniyor.
Ek olarak Team Ninja, Ps5 için bir Souls oyunu geliştirdiği ortaya çıktı ve o da tanıtılabilir.

Netflix Geeked: Gaming:
Witcher 2. Sezon fragmanı, Resident Evil ve Assassin’s Creed yapımlarıyla ilgili bilgiler veya fragman gösterilebilir.

Nintendo:
Bu sene çıkacak yeni oyunlar tanıtılacak, Zelda: Breath of The Wild hakkında yenilikler ve yeni konsol olan Switch Pro’nun tanıtılması bekleniyor.

E3 dışı:

EA Games:

EA 9 Haziranda yani 4 gün sonra Battlefield 6’yı tanıtacak ve sunumunu yani EA Play’i 22 Temmuz’da gerçekleştirecek.

Fifa 22 ve yeni Star Wars oyunu gösterilmesi bekleniyor.

Sony:
Sony yine herkes sunumunu yaptıktan sonra yani E3 bittikten sonra bir State of Play düzenleyecektir.

Deathloop, Ghostwire: Tokyo,
Horizon Zero Dawn, Stray, Sifu,
Kena: Bridge of Spirits ve yeni nesil Gta5 gösterilmesi bekleniyor. Yeni duyurular yapılır mı henüz bilinmiyor.

@Historia Ne zaman baksam Tlou2 oynuyorsun. Bitince 10 paragraflık bir yazı geliyor mu yoksa ?
Oyunun Narrative’i o kadar iyi ki insanı oyunun içine çekiyor ve insan geri çıkmakta zorlanıyor o yüzden bi girdim mi 4-5 saat oynamadan çıkamıyorum.

Merak etme oynarken notlar alıyorum gelecek inceleme Sanji’nin bölümdeki girişi gibi olacak :rolleyes:

@Dark King bu arada İnsomniac yine kalitesini konuşturdu ve Ratchet&Clank’i direkt Ray Tracing 60fps moduyla yayınlayacaklar.

Oyunun Narrative’i o kadar iyi ki insanı oyunun içine çekiyor ve insan geri çıkmakta zorlanıyor o yüzden bi girdim mi 4-5 saat oynamadan çıkamıyorum.

Merak etme oynarken notlar alıyorum gelecek inceleme Sanji’nin bölümdeki girişi gibi olacak :rolleyes:

@Dark King bu arada İnsomniac yine kalitesini konuşturdu ve Ratchet&Clank’i direkt Ray Tracing 60fps moduyla yayınlayacaklar.
Gelsin gelsin, hemen oynarız. Oyunsuz kaldım yine zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık