Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2. oyun bu konuda daha da beter diye hatırlıyorum ama ilk oyun bence en zoru. Boss dövüşünde öldükten sonra oraya tekrar dönmek için çok fazla yol kat etmen gerekiyor. Biraz kanser dizaynı var ama haritaları falan çok güzel bağlanıyor. Grafik takıntın yoksa atmosferi içine çok çekiyor. Devam etmeyi düşünüyor musun? Biraz kanser oyun ama devam etmeni öneririm :D
Ortamları güzel, beğendim. Oyuna da devam edeceğim, başladık bir kere.

@Historia yeni bir tlou2 fanı doğuyor. Şuana kadar ki en çok ödül kazanmış oyuna sonunda başladın :D
Bu oyunda öldürmenin zevki çok ayrı. Diğer her oyundan daha zevkli bu konuda.
Şu saate kadar oynadım yeni kalktım başından :D

Aynen sonunda başlayabildim ve iyiki hiç spoiler yemeden başlayıp oyun zevkimi kaçırmamışım.
Bir diğer iyiki dediğim şey ise Ps5 güncellemesini beklemiş olmamdı, oyun Native 4K’da yargı dağıtıyor resmen ve kombat sistemi efsane akıcı.

Oyunun detayları ve içeriği ilgili yorumumu sona saklayacağım ama oynadığım kadarıyla şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki Tlou2 çoğu alanda çıtayı delip geçmiş bir oyun. Daha önce bir iki gameplay görmüştüm ama şahsen bu kadar iyi bir oyun beklemiyordum.

Xbox one x vs Xbox Series S bunlardan hangisi alınır beyler konsoldan anlayan var mı.
2k monitör var elim de onunla kullanıcam.
One x eski nesil birkaç sene sonra hatta gelecek seneden bazı oyunlar one x e çıkmayabilir.Series s ise yeni nesil bu neslin sonuna kadar her oyunu oynarsın tek sorunu hafıza onu da 2 tb lik veya 1 tb lik bir hard disk takarsın çok sorun olmaz.Ama madem 2k monitörün var series x senin cihazın arada fiyat farkı var ama sıfır series s almaktansa birkaç ay daha sıkardım ekleyebildiğim kadar ekler ikinci el bir series x kovalardım.

One x eski nesil birkaç sene sonra hatta gelecek seneden bazı oyunlar one x e çıkmayabilir.Series s ise yeni nesil bu neslin sonuna kadar her oyunu oynarsın tek sorunu hafıza onu da 2 tb lik veya 1 tb lik bir hard disk takarsın çok sorun olmaz.Ama madem 2k monitörün var series x senin cihazın arada fiyat farkı var ama sıfır series s almaktansa birkaç ay daha sıkardım ekleyebildiğim kadar ekler ikinci el bir series x kovalardım.
Zaten güçlü bir PC var elimde ekran kartını alamadım piyasa düzenlene kadar idare edicek dandik bir ekran kartı alana kadar 4k'ya Xbox almak daha mantıklı geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık