Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Remake yapmalarının tek sebebi oyunun satmaması, oyunun satmaması derken de bekledikleri kadar satmamasından bahsediyorum yoksa sıradan bir oyuna göre baya iyi sattı. Şimdi bile gir nete tlou2 ne kadar satış yaptı diye yaz ilk haftadaki 4milyondan bahsedildiğini görürsün.

Remake yapıp ne amaçlıyorlar bilmiyorum ama boş iş, satış gelsin istiyorlar galiba :bilmem:

Ödülleri toplasa bile para getirmedi oyun, ps5 ile beraber bedava versinler game of year versiyonu o zaman satışları artar xD
Tlou2, 2020’nin en çok satan oyunlarında biri Red:/
Sene bitene kadar en çok satanlar arasında hep ilk 10 daydılar.

İngiltere’de konsol satışları ve konsollar için satılan oyunların verileri hep yayınlanır.

- Cyberpunk 12 milyon satmasına rağmen ingiltere’de 17. sıradaydı. Tabi bunun mağazadan atılmasının etkisi var ama ön siparişlerde 8m satmışlardı ve aralarında ciddi konsol satışı da vardı.

- Animal Crossing dünya genelinde 31 milyon sattı ve İngiltere’de 6. sırada.

- Tlou2 ise 2020’de İngiltere’nin en çok satan oyunlar listesinde 8. sırada.

İlk 5’de zaten fifa, Cod, Gta gibi oyunlar var.

Yani 2020 İngiltere’de Valhalla’dan sonra en iyi satan Single Player yapım Tlou2. Tabi Valhalla ingiltere’de geçtiği için orada çok iyi sattı hatta belki en iyi orada satmıştır yani belki diğer ülkelerde Tlou önde bile olabilir.

Dizi 1. oyunu baz alacak yani dizi çekilirken Remake ile uğraşmalarının sebebi belli aslında. Ha gerek var mı yok tabiki ama feci para getireceği kesin.
Seriyi dizi ile tanımış ve çok sevmiş bir oyuncu Ps5’de alır, Remake’i de alır.
Artık buna açgözlülük mü deriz mantıklı hamle mi deriz bilmiyorum. Bana sorsan Remake’e ihtiyaç yok çünkü Remastered sürümü bile tıkır tıkır çalışıyor şu an.

Valhalla, The Witcher'dan özenmenin dozunu kaçırmış.

Küçük baş hayvanı kurtarıp, ıslıkla çalarak sahibine götürüp teslim etmeyi de birebir alma be kardeşim : ))

Ben sağa sola yardırmaktan ana hikayeyi pek oynayamadım. Öyle yapınca hem seviye hem paran gırla oluyor. Haritayı temizleyip ana hikayeye öyle devam ederim herhalde : ))
Bende şuan hikaye ağırlıklı gidiyorum ama şuan önümdeki görevi bitirip baskınlara gitcem. Birde şu aşık atışması muhabbetine gıcık kapmaya başladım görevde olsun başka yerde olsun hep karşıma çıkıyor bence çok gereksiz bir olay olmuş. Birde oyun çok uzun bazen sıkılıp bırakıyorum 70 saat harcamışım ama yarısını hazine yerlerini bulmak için harcıyorum :D

Tlou2, 2020’nin en çok satan oyunlarında biri Red:/
Sene bitene kadar en çok satanlar arasında hep ilk 10 daydılar.

İngiltere’de konsol satışları ve konsollar için satılan oyunların verileri hep yayınlanır.

- Cyberpunk 12 milyon satmasına rağmen ingiltere’de 17. sıradaydı. Tabi bunun mağazadan atılmasının etkisi var ama ön siparişlerde 8m satmışlardı ve aralarında ciddi konsol satışı da vardı.

- Animal Crossing dünya genelinde 31 milyon sattı ve İngiltere’de 6. sırada.

- Tlou2 ise 2020’de İngiltere’nin en çok satan oyunlar listesinde 8. sırada.

İlk 5’de zaten fifa, Cod, Gta gibi oyunlar var.

Yani 2020 İngiltere’de Valhalla’dan sonra en iyi satan Single Player yapım Tlou2. Tabi Valhalla ingiltere’de geçtiği için orada çok iyi sattı hatta belki en iyi orada satmıştır yani belki diğer ülkelerde Tlou önde bile olabilir.

Dizi 1. oyunu baz alacak yani dizi çekilirken Remake ile uğraşmalarının sebebi belli aslında. Ha gerek var mı yok tabiki ama feci para getireceği kesin.
Seriyi dizi ile tanımış ve çok sevmiş bir oyuncu Ps5’de alır, Remake’i de alır.
Artık buna açgözlülük mü deriz mantıklı hamle mi deriz bilmiyorum. Bana sorsan Remake’e ihtiyaç yok çünkü Remastered sürümü bile tıkır tıkır çalışıyor şu an.
Ya bırak gözünü sevim 6.5m satmış, Gost of Tsushima geçmiş satışlarda, gelmiş hikaye anlatıyorsun burada. Last of us gibi 20m'den fazla satmış oyunun ikincisi bu. Tabi hikaye anlatacaksın yapacak bir şey yok.

Tlou2'nin satışının fos olduğunu şimdi bile tlou2 kaç adet sattı yazdığında 4m'lik ilk haftadan bahsetmeleriyle zaten anlarsın.

Edit: Tekrar söylüyorum sıradan bir oyun çıkışı olarak bakarsan evet ilk 10'da satmış ama Last of us'un devamı olarak bakarsan tam bir fiyasko. Star Wars'ın son filmi de 1milyarın üzerine çıktı ama fiyaskoydu sebebini uzun uzun yazdırma xD

Bende şuan hikaye ağırlıklı gidiyorum ama şuan önümdeki görevi bitirip baskınlara gitcem. Birde şu aşık atışması muhabbetine gıcık kapmaya başladım görevde olsun başka yerde olsun hep karşıma çıkıyor bence çok gereksiz bir olay olmuş. Birde oyun çok uzun bazen sıkılıp bırakıyorum 70 saat harcamışım ama yarısını hazine yerlerini bulmak için harcıyorum :D
Ben de o saatlee yaklaştım. Daha 20 seviyelik görevler duruyor seviyem 180 falan herhalde : ))
Çok az ana görev yaptım onun dışında şu hazineyi de bulayım şu gizemi hikayesini de çözeyim, aa az kalmış bari bu ülkedeki tüm hazine, sır ve gizemleri bitireyim derken böyle oldu : )) Hazineleri bitirmen için baskınları da yapman gerekiyor zaten. 200 seviyenin altındaki baskınların hemen hemen hepsini yapmış olabilirim : ))
Özellikle hazine bulmayı ben de pek sevmiyorum ama sıkıcı tarafları oynayıp bitireyim dedim. Es kaza asgard görevine başladım ilk kısmını bitirdim yakında ikinciye başlayacağım o bölümleri de hiç sevmedim. AC O. Atlantis DLC'sindeki gibi ışınlanarak ukarı aşağı gideceğin evren tasarlamışlar. Hiç sevmiyorum öyle yerleri koşarak yardırabilmem lazım her yerde : )) Bu yüzden en sevmediğim yerleri bir an önce bitireyim derken seviye ve para çabuk yükseldi. Ama gizem görevlerini genel olarak beğendim diyebilirim. Ama keşke bu kadar ufak tefek yığınla görev yerine daha uzun daha gizemli, seçimlerimizin daha çok etki ettiği gizem görevleri görevler yapsalardı.

Son düzenleme:
Remake yapmalarının tek sebebi oyunun satmaması, oyunun satmaması derken de bekledikleri kadar satmamasından bahsediyorum yoksa sıradan bir oyuna göre baya iyi sattı. Şimdi bile gir nete tlou2 ne kadar satış yaptı diye yaz ilk haftadaki 4milyondan bahsedildiğini görürsün.

Remake yapıp ne amaçlıyorlar bilmiyorum ama boş iş, satış gelsin istiyorlar galiba :bilmem:

Ödülleri toplasa bile para getirmedi oyun, ps5 ile beraber bedava versinler game of year versiyonu o zaman satışları artar xD
Retcon’ları ilk oyuna koyacaklar işte.

Bu oyunun çıkışta 4 milyon satmasından doğal bişey de yok zaten. İlk yarıdan önemli spoiler vermeyin, ikinci yarısından hiç bahsetmeyin, trailer’lardaki yanıltıcı sahnelerden bahsetmeyin. Bu uyarılardan sonra incelemelerde neyden bahsedecekler ki? Övüldü heryerde. Çıkışta öyle satması normal.
Sonra da “ps4’ün en iyi satan oyunu” diye reklamı yapıldı o rakamlar kullanıldı devamı geldi.

Resident evil 8 gelmeden 7'yi baştan oynayayım dedim. Daha önce bildiğim, bitirdiğim oyun olmasına rağmen yine korkudan zıplattı bir çok yerde, inanılmaz güzel deneyimdi. Capcom baya baya toparladı ve üzerine koymaya da devam ediyor.

Sırasıyla 7, 2, 3 ve tekrar 7'yi oynamış biri olarak her ne kadar nostaljisinden dolayı 2 çok sevilse de 7 bana göre aralarında en iyisi. Fps bu tema için olmazsa olmaz bir özellik, tps sıradanlaştırıyor korku oyununu. Hele bir de vr ile oynanırsa inanılmaz duygular yaşatabilir insana.

Ya bırak gözünü sevim 6.5m satmış, Gost of Tsushima geçmiş satışlarda, gelmiş hikaye anlatıyorsun burada. Last of us gibi 20m'den fazla satmış oyunun ikincisi bu. Tabi hikaye anlatacaksın yapacak bir şey yok.

Tlou2'nin satışının fos olduğunu şimdi bile tlou2 kaç adet sattı yazdığında 4m'lik ilk haftadan bahsetmeleriyle zaten anlarsın.

Edit: Tekrar söylüyorum sıradan bir oyun çıkışı olarak bakarsan evet ilk 10'da satmış ama Last of us'un devamı olarak bakarsan tam bir fiyasko. Star Wars'ın son filmi de 1milyarın üzerine çıktı ama fiyaskoydu sebebini uzun uzun yazdırma xD
Tamam Red Star Wars Aynen :D
Oyunun ilk 3-4 gün satışlarını kabul etmek de iyiymiş:D
Naughty Dog satış rakamlarını açıklamadı diye onu mu baz alacağız. Satış rakamlarını açıkladıklarında tepkini merak ediyorum.

Şu şöyle dursun

Onu denemeyen kimse kalmamıştır :D.

Bizde de bilgisayar dersinde bazı bilgisayarlarda olan bir herkül oyunu vardı. Grafikler, bölüm tasarımı falan Allahım ne efsane bir şey gibi gözükmüştü. Derste oyunun olduğu bilgisayarlardan birini kapmak en büyük hayallerden biriydi. Neyse bir keresinde senin yaptığın olayı denedim olmadı tabi.

O zamanlar bu kadar mükemmel gelen oyun da şu

Benim favori oyunum sword and sandals 2 diydi bu arada :D Şöyle bebeyken komşularla birlikte toplanıp oynardık hepte 3. bossta kaybederdik :D Bir keresinde o bossu geçince direkt onları eve çağırmıştım sonra 4. boss elimize verip göndermişti. Çocukluk zamanları güzel ya herkes saf masum :D

Benim favori oyunum sword and sandals 2 diydi bu arada :D Şöyle bebeyken komşularla birlikte toplanıp oynardık hepte 3. bossta kaybederdik :D Bir keresinde o bossu geçince direkt onları eve çağırmıştım sonra 4. boss elimize verip göndermişti. Çocukluk zamanları güzel ya herkes saf masum :D
Ben maksimum 5. bossa kadar gelmiştim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık