Harbi bulunmuyor lan hiçbir yerde. Haberin paylaşıldığı her sitede insanlar videoyu gösterin laağğğn diye çıldırıyor.Bal yapmayan arı gibisin be sony fetişi.Vidyoyu atsan farklıydı tabi :/
Harbi bulunmuyor lan hiçbir yerde. Haberin paylaşıldığı her sitede insanlar videoyu gösterin laağğğn diye çıldırıyor.Bal yapmayan arı gibisin be sony fetişi.Vidyoyu atsan farklıydı tabi :/
Bir deli bir kuyu hikayesi gibi duruyor.Harbi bulunmuyor lan hiçbir yerde. Haberin paylaşıldığı her sitede insanlar videoyu gösterin laağğğn diye çıldırıyor.
Sızdırılmış bir şeyin netten silinmesi imkansıza yakındır. İnceden bir şüphelenmedim değil o yüzdenBir deli bir kuyu hikayesi gibi duruyor.
Adam şeyinin fotosunu 2 saniye sonra silmesine rağmen 190 ülkeden kaybolmuyor.Sızdırılmış bir şeyin netten silinmesi imkansıza yakındır. İnceden bir şüphelenmedim değil o yüzden
Harbi bulunmuyor lan hiçbir yerde. Haberin paylaşıldığı her sitede insanlar videoyu gösterin laağğğn diye çıldırıyor.
Önceden de troll girişimler oldu Elden Eing ile alakalı ama bu sefer kaynak baya sağlam.Bir deli bir kuyu hikayesi gibi duruyor.
Ps exclusive değil sen niye bunun haberlerini veriyorsunÖnceden de troll girişimler oldu Elden Eing ile alakalı ama bu sefer kaynak baya sağlam.
Hatta size küçük bir süpriz.
Nerdeydin la bunca zamandırPs exclusive değil sen niye bunun haberlerini veriyorsun
@Wuma Sama sayesinde ban yedikNerdeydin la bunca zamandır
Kimse bana laf atmadı uzun zaman boyunca kendimi yalnız hissettim.
Ama nihayet geri geldi gönlümün efendisi
Yeni witcher desen inanırdım umarım güzel bişey olur.Şimdi göstereceklerim 100% doğrulunu teyit edemem çünkü görüntüler kötü ve bulması inanılmaz zor.
Elimden geleni yapmaya çalışıyorum.