Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de beğendim ama kendi serisindeki en iyi oyun bile değil bence.
Katılıyorum, seriyi kendi içinde güzel yenilemişler ama God of War 2'nin çıktığında yarattığı etki çok daha büyüktü. Ömrünün sonuna gelmiş PlayStation 2'de böyle bir şey oynayabiliyor olmak çok etkileyiciydi.

En iyi oyunsa budur :m

Bioshock serisini de anmadan geçmeyelim. Yeteri kadar övülmüyor bu seri. Daha fazla övülmeli, anılmalı. Övmeyi bırak üçüncü oyundaki Elizabeth'in hentailerini yapıp yapımcısının yüreğini sızlatıyorlar bir de anasını satayım. Adam hayata küsmüştü bir ara sırf bu yüzden.

Witcher Rdr'nin altında ezilir diyeceksen övme lan :/ Neyse ilk üçe almışsın bari. Diğer ikisi ne?
Part Time müslüman kardeşini üzme be Datte:/
Forum adına kendi çapımda her oyun için muhabirlik yapmaya çalışan biriyim ve olabilecek en kötü şekilde anlaşıldım la:/

Bu nesilde Witcher’i ilk 3’e almamak olmaz. Sadece Zevk açısından demiyorum bunu. Witcher 3, diğer oyunlara kural koymuş bir oyundur.
En basit oyunda bile karar verme mekanizması varsa bunda Witcher 3’ün etkisi büyüktür.
Oyun dünyasına olumlu anlamda etki etmiş her oyunun başımın üstünde yeri var.

Bu nesilde diğer ikisini sayacak olursam FF7 Remake ve Gow’dur benim için.
İkisi de aşkla yapılmış oyunlar.
Her detayında aşk var.

Part Time müslüman kardeşini üzme be Datte:/
Forum adına kendi çapımda her oyun için muhabirlik yapmaya çalışan biriyim ve olabilecek en kötü şekilde anlaşıldım la:/

Bu nesilde Witcher’i ilk 3’e almamak olmaz. Sadece Zevk açısından demiyorum bunu. Witcher 3, diğer oyunlara kural koymuş bir oyundur.
En basit oyunda bile karar verme mekanizması varsa bunda Witcher 3’ün etkisi büyüktür.
Oyun dünyasına olumlu anlamda etki etmiş her oyunun başımın üstünde yeri var.

Bu nesilde diğer ikisini sayacak olursam FF7 Remake ve Gow’dur benim için.
İkisi de aşkla yapılmış oyunlar.
Her detayında aşk var.
Seviliyorsun. Saygı duyarım.

O değil de telefonunun koruma camından kıl çıkan hikayene çok güldüm. O kılı gördüğün andaki tepkini hayal ettim bir an. Mevzuyu geç gördüğüm için tekrar gündeme getirmek istemedim buradan yazayım bari. Sakinliğini koru biliyorsun bu memleketin insanı fantezi yapmayı sever. Allah doğru, düzgün insanlara denk getirsin diyelim.

Son düzenleme:
@Dattebayo..!
Ben her türlü oyunu oynayan bir insanım bunu tartışmasını yapmam ki ben Silver:/
Ezilme meselesi teknik ve kalite açısından ki bunun zevkle veya oyunun beğenilmesiyle alakası yok ki:/

Ula hiç girmek istemediğim bir tartışmaya soktunuz beni.
Witcher’a çöp diyen adama Witcher3 övdüm dayak yedim lan:/
En iyi konusu nasıl öznelse en kötüsü de öznel değil midir? Birisinin oyuna mükemmel demesi nasıl en iyisi yapmıyorsa, benim de oyuna çöp demem onu en kötü yapmaz.

Çöp dedik diye saldıracak varsa da buyursun saldırsın zaten. :)

En iyi konusu nasıl öznelse en kötüsü de öznel değil midir? Birisinin oyuna mükemmel demesi nasıl en iyisi yapmıyorsa, benim de oyuna çöp demem onu en kötü yapmaz.

Çöp dedik diye saldıracak varsa da buyursun saldırsın zaten. :)
Ne çöpler havada uçuşuyor reis takılma böyle şeylere. Witcher sana göre çöpse çöptür tabiki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık