Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ana oyunda kiminle takıldıysan, Blood and Wine'ın sonunda o Corvo Bianco'ya o geliyor. Triss ile takıldıysan Triss, Yennefer ile takıldıysan Yennefer geliyor. İkisini götürmeye çalıştıysan ve Ciri yaşıyorsa, Ciri geliyor. İkisini götürmeye çalıştıysan ve Ciri öldüyse, Dandelion geliyor.
Ben ikisini götürmeye çalışmıştım. İyi bari. :ehe:

Ana oyunda kiminle takıldıysan, Blood and Wine'ın sonunda o Corvo Bianco'ya o geliyor. Triss ile takıldıysan Triss, Yennefer ile takıldıysan Yennefer geliyor. İkisini götürmeye çalıştıysan ve Ciri yaşıyorsa, Ciri geliyor. İkisini götürmeye çalıştıysan ve Ciri öldüyse, Dandelion geliyor.
İkisinden sektörü yediğim son aklımda kalmış. Vay arkadaş iki yılı geçti herhalde oyunu oynayalı. Çok çabuk geçti zaman

Demek o yüzden benim eve Ciri gelmiş :oleyo:

Hepiniz buradayken bir şey soracağım size;
Benim hikayeden anladığım; Ciri, Geralt'ın kızı gibi. Bir dilek mi ne diliyordu, öyle bir bağ oluyordu aralarında. O yüzden ben baba-kız ilişkisi dışında bir şey hiç beklemedim. (Ciri'nin yaşını tam bilmiyorum. Onu hesaba katmadım.) Ama oyunun sonlarına doğru, Geralt bir görevde Philippa Eilhart'la sohbet ederken, konu aşk hayatı üzerinden dönüyor ve arada Ciri'nin adı da geçiyor. Hatta Geralt da, ''beşli yapmayı düşünüyorsan yer olmadığını anlamışsındır,'' tarzı bir şey diyor. Orası kafamı çok karıştırdı. Aralarında farklı bir ilişki söz konusu değil, değil mi?

Hepiniz buradayken bir şey soracağım size;
Benim hikayeden anladığım; Ciri, Geralt'ın kızı gibi. Bir dilek mi ne diliyordu, öyle bir bağ oluyordu aralarında. O yüzden ben baba-kız ilişkisi dışında bir şey hiç beklemedim. (Ciri'nin yaşını tam bilmiyorum. Onu hesaba katmadım.) Ama oyunun sonlarına doğru, Geralt bir görevde Philippa Eilhart'la sohbet ederken, konu aşk hayatı üzerinden dönüyor ve arada Ciri'nin adı da geçiyor. Hatta Geralt da, ''beşli yapmayı düşünüyorsan yer olmadığını anlamışsındır,'' tarzı bir şey diyor. Orası kafamı çok karıştırdı. Aralarında farklı bir ilişki söz konusu değil, değil mi?
Diyaloğu tam hatırlamıyorum ama orada ya Ciri'den bahsetmiyor ya da bahsettiği şey o tarz bir şey değil. İmkanı yok öyle bir mevzunun kızı gibi seviyor. Düşünürken tiksindim birinin Jon Snow ve Arya hakkında benzer şeyler yazdığını düşün az çok aynı hesap.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık