Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu oyunu görüp de, o oyuncuyu seçen kişi, Yennefer'ın güzelliğini kıskanan bir kadındır. Başka da bir mantıklı açıklaması yok.

Ben şimdi milletin oynayışını da izler, farklı şeyleri görürüm. Zaten tekrar oynamak için bir bahanem var; yetenek seçimleri. Neredeyse tüm yetenek puanlarını, ''hızlı vuruş'' üzerine yatırdım. İşaretlerle uğraşmadım pek. O kısımda aklım kaldı.
Ebesinin şeysi kadar yan görev var aksiyon var gezilip görülecek yer var. Akılda kalan çok önemli seçimler var oyunun sonunu etkiliyor, oyunun dünyasını etkiliyor vs. DLC'leri oynadın mı bir de oynamadıysan kesinlikle oyna en az ana oyun kadar iyiler. Oynamadıysan daha onları deneyimleyeceksin şanslısın dostum.

Ebesinin şeysi kadar yan görev var aksiyon var gezilip görülecek yer var. Akılda kalan çok önemli seçimler var oyunun sonunu etkiliyor, oyunun dünyasını etkiliyor vs. DLC'leri oynadın mı bir de oynamadıysan kesinlikle oyna en az ana oyun kadar iyiler. Oynamadıysan daha onları deneyimleyeceksin şanslısın dostum.
Ana hikayeyi bitirip buraya damladım hemen. Ek paketlere hiç girmedim. Biraz sindireyim, onlara da bakarım.

Buyurun :D
Oha, hiç beklemiyordum böyle bir şey. :hhh:
Ana hikayeyi değerlendirsene son kısımlarını nasıl buldun ?
Benim tek sıkıntım son savaşla ilgiliydi. Bayağı bir sönük kaldı son savaş için. Khar Moren'deki savaş beni daha çok içine çekmiş, etkilemişti. Hatta onun son savaş olduğunu ve oyunun orada biteceğini sanmıştım. Bunun dışında rahatsız eden bir şey olmadı. Üzerine çok da düşünmedim zaten. Senin neden rahatsız olduğunu çok merak ettim şimdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık