Arkadaşımın Nintendo Switch'inde oynamıştım geçen yıl.Yanlış hatılamıyorsam oyunun dünyası İskandinav mitolojsinden esinlenme idi.Banner Saga serisini oynayan var mı ? Oyunu merak ettim ama pek fazla düzgün yayın bulamadım :/
Arkadaşımın Nintendo Switch'inde oynamıştım geçen yıl.Yanlış hatılamıyorsam oyunun dünyası İskandinav mitolojsinden esinlenme idi.Banner Saga serisini oynayan var mı ? Oyunu merak ettim ama pek fazla düzgün yayın bulamadım :/
Aynen, 3 serisi var. Internette önemli seçimleri falan da yaptırıyor dediği için 3nü de aldım. Umarım iyi oyun çıkar.Arkadaşımın Nintendo Switch'inde oynamıştım geçen yıl.Yanlış hatılamıyorsam oyunun dünyası İskandinav mitolojsinden esinlenme idi.
Ben oyunu pek sevememiştim ama çok fazla oynamadığım için bana böyle geliyor olabilir.Aynen, 3 serisi var. Internette önemli seçimleri falan da yaptırıyor dediği için 3nü de aldım. Umarım iyi oyun çıkar.
Ds1 in harita dizaynı çok iyiydi. Tüm haritanın birbirleriyle bağlanması keşif hissini aşırı güçlendiriyordu. Souls oyunlarını sadece combat olarak görme verdiği keşif hissi, atmosfer ve karakter geliştirme olayları da çok önemli. Ds2 keşif hissi konusunda zayıf ama çok fazla boss olduğundan yine de sevmiştim. Serinin en zayıf halkası olarak görülüyor 2. oyunu. 3. oyunsa zaten combat olarak gayet iyi hızlı oynanışı var ve boss dövüşleri çok iyi. Keşif hissini 1. oyun kadar olmasa da gayet güzel veriyor.Dark Souls neden efsane reis ? Biri aydınlatsın rica ediyorum.
Türevlerinin (Souls olarak) combat sistemlerine baktıkça Dark Souls'un yanından bile geçesim gelmiyor.
Atmosfer veya senin dediğin diğer ayrıntılar yüzünden biraz ön plana çıkıyor belki, doğrudur. 1 ve 2 değil ancak son seriyi ben baya izledim aslında. Oyun benim alıştığım combat sisteminde olmadığı için ters geldi heralde. Ama her şeyi geçtim, çar bildiğin taklacı Mülayim. Adam gibi geri çekilsene, her dodge atışında takla atıyor bu.Ds1 in harita dizaynı çok iyiydi. Tüm haritanın birbirleriyle bağlanması keşif hissini aşırı güçlendiriyordu. Souls oyunlarını sadece combat olarak görme verdiği keşif hissi, atmosfer ve karakter geliştirme olayları da çok önemli. Ds2 keşif hissi konusunda zayıf ama çok fazla boss olduğundan yine de sevmiştim. Serinin en zayıf halkası olarak görülüyor 2. oyunu. 3. oyunsa zaten combat olarak gayet iyi hızlı oynanışı var ve boss dövüşleri çok iyi. Keşif hissini 1. oyun kadar olmasa da gayet güzel veriyor.
Not: Sekiro > tüm souls oyunları xd
Bu bossun bugu var bu arada savaşmadan öldürebiliyorsun aslında intihar ediyor daha doğru olur netten bakabilirsin. Spoilera girmesin diye çok detaya girmiyim ama Sekiroda ki son bossun verdiği hazzı bana ds oyunları veremedi şuana kadar.Atmosfer veya senin dediğin diğer ayrıntılar yüzünden biraz ön plana çıkıyor belki, doğrudur. 1 ve 2 değil ancak son seriyi ben baya izledim aslında. Oyun benim alıştığım combat sisteminde olmadığı için ters geldi heralde. Ama her şeyi geçtim, çar bildiğin taklacı Mülayim. Adam gibi geri çekilsene, her dodge atışında takla atıyor bu.
Bu arada bence de Sekiro > hepsi. Ancak Sekiro'ya bir tane boss koymuşlar onu kesemeden bitirmek zorunda kaldık oyunu. Beni Nioh bile bu boss kadar kanser etmedi.
Şuna yaklaşık 3 saat harcadım, ancak kesemedim. Kesemeyince nasıl olsa bitirdim dedim ve saldım oyunu.
Bence türü başlattı diyedir. Ayrıca gameplay’in en sade olduğu oyun bu. O yüzden türe başlangıç için en iyisi o bence.Dark Souls neden efsane reis ? Biri aydınlatsın rica ediyorum.
Türevlerinin (Souls olarak) combat sistemlerine baktıkça Dark Souls'un yanından bile geçesim gelmiyor.
Reis bordobereli gibi saldıracaksın, öyle zevki yok ama. Ben Nioh oynarken bosslar üzerine büyü felan da atmadım nerdeyse hiç. Oyunu bitirdikten sonra merak edip speed run izledim. Ulan millet büyü çakıp yumruklar ile 3,4 vuruş atıp kesiyordu.Sekiro’da takıldığın boss’ta zil kullan. Tam hatırlamıyorum adını ama o boss’u kitleyen bi zil var son can barını onunla bedavaya kesiyorsun resmen. 3 kere falan kitleyebiliyorsun zil sayesinde ve kılıcına hasar eklersen tam bi can barı almana yetiyor.