Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence bahsettiğim oyunlardan uzak dur cok bagımlılık yaparlar. 144 hz ekran alıp mesela witcher 3 oynayacaksan 144 fps alamazsın suanki sisteminle. Alsan bile düşük çözünürlükte low ayarlarda falan alırsın. Ama rekabetçi oyunlarda görüntü kalitesinden feragat edip fps’i yükseltmek her zaman daha mantıklı.

topladığın sistemin internetten videolarını izl r ekran kartını yaz yanına da testing games yaz videoları var eğer 1080p ve üstü çözünürlüklerde senin ekran kartına sahip sistem 60 hz’in üstüne cok çıkmıyorsa bence 4k 60 hz ekran al daha mantıklı. İlerde ekran kartını upgrade ettin mi montörü dert etmene gerek kalmaz. Burada ki en önemli faktör rekabetçi oyunlar oynayacak mısın oynamayacak mısın. Csgo pubg lol falan tarzı oyunları seviyor musun? Buna göre seçimini yap derim.
Yok ya sevmiyorum öyle şeyleri. Çoklu oyunculu bana göre değil. Tek başıma oyunun içinde dolanması daha çok seviyorum.

Soulsborne oyunlarındaki en zor bosslar zaten tanky olanlar oluyor en azından benim için öyle. Dövüş ne kadar uzarsa hata yapma şansın o kadar artıyor rakibin 30 vuruşa giderken sen gene 3 vuruşta pert olacak kıvamda oluyorsun.
Benim için de öyle. Bloodborne’u oynasam ana hikayeyi ölmeden rahat bitiririm artık ama dlc’den hiçbir zaman emin olamam bu yüzden. Dlc’deki boss’ların canı çoktu ana hikayedekilere kıyasla.

Ludwig beni hayattan soğutmuştu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık