Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinmiş Üye

52m2 ve kotatsu ile takılmaya 2700$ harbi fazlaymış. Kızları tatlı olsa bile o nasıl kira öyle ? Japonya'ya gidip müteahhitlik firması mı kursam diye düşündüm bir an ama Yakuza falan çok sıkıntı çıkar kesin.
Zaten burada genel olarak buyuk ev yok ki :( Benim karsima oyle kotu adamlar cikmadi ama belli de olmaz :D :D Sen bu ise atildigin an cikarsa sasirmam :D

Zaten burada genel olarak buyuk ev yok ki :( Benim karsima oyle kotu adamlar cikmadi ama belli de olmaz :D :D Sen bu ise atildigin an cikarsa sasirmam :D
Büyük olmasın ben de büyük ev sevmiyorum yürü yürü bitmiyor da (mesela ben şu an mutfağa gitmeye üşeniyorum çünkü gidip gelene kadar yoruluyorum :D) 2700$ veriyorsam karşılığını vermeli ev. 2700 dolar vereceksem ben o eve o evde kotatsu diye bir şeyin var olamaması lazım. Bu şey gibi 4.Levent'te gökdelende yaşıyorsun ve içlik giyiyorsun.

Silinmiş Üye

Büyük olmasın da 2700$ veriyorsam karşılığını vermeli ev. Kotatsu diye bir şey olmaması lazım 2700 dolarlık evde. Bu şey gibi 4.Levent'te gökdelende yaşıyorsun ve içlik giyiyorsun.
Yok ya kotatsu benim icin ayri o yuzden var yani :D Soguktan almadim. Onun ustune laptop koyup bi yandan televizyondan haber izlemek hos oluyor :D Ama soyle bir sey var 2700 dolarda cok degil daha ne evler var insan duyunca yuh be kardesim diyor :D

Silinmiş Üye

Huff huff geldim, nerdesin?
Waifuyu da getirdim Waifunistan’ı görmek istedi.
Ahaha :D :D Bu kadar hizli gelmeni beklemiyordum abi :D Sen hemen arka sokaklara git ask hotellerine memo kardesimi gormeye geldim de :good: Ask otelleri olmazsa bebek mekanlari var ah insan dusununce bi gidiyor yaov :/

Mihawk alçak tavanlı, sürgü kapılı, ahşap klişe anime evi değildir. Bildiğin laminent parkeli 52m2 apartman dairesi galiba :D
Yok ya kotatsu benim icin ayri o yuzden var yani :D Soguktan almadim. Onun ustune laptop koyup bi yandan televizyondan haber izlemek hos oluyor :D Ama soyle bir sey var 2700 dolarda cok degil daha ne evler var insan duyunca yuh be kardesim diyor :D
2700$ sırf ev kirasına ödüyorsan eğer ne iş yapıyorsun da ne kadar kazanıyorsun çok merak ediyorum. Şu hikayeni bir anlat ya. Konu olur, blog olur, vlog olur :D Nasılsa Nippon'dasın sorun olmaz herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık