Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mitolojideki çoğu karakterin bir görevi oluyor ya. Theseus'tan tut Perseus'a kadar. Benzerlikler normal.
Her şeyi Herkül çakması, çıldırması, çocuklarını karısını öldürmesi, bağışlanmak istemesi, Ares ile arasındaki mücadele vesaire vesaire. Tabi diğer kahramanlardan da koymuşlar az buz ama temelini ondan almış çok net biçimde.

Divinity çok övülüyor diye indirimdeyken ilk ve ikinci oyununu almıştım. İlk oyuna 45 dk, ikinciye 38 dk dayanabilmişim. İade talebinde bulundum bakalım, inşallah bi pürüz çıkmaz da kabul ederler.

Divinity çok övülüyor diye indirimdeyken ilk ve ikinci oyununu almıştım. İlk oyuna 45 dk, ikinciye 38 dk dayanabilmişim. İade talebinde bulundum bakalım, inşallah bi pürüz çıkmaz da kabul ederler.
Divinity serisinin giriş sekansları biraz yavaştır. Asıl amaç oyunu öğretmek olduğu için sıkıcı olabiliyor. Dayandığın zaman gerçekten çok iyi bir oyun. Tabi biraz tarz meselesi.

İzlerken sıkıcı dursa da divinity 2 sıra tabanlı oyunlarda en zevk alarak oynadığım oyundu sanırım. Özellikle şu class’la:

@Dante

Hiç mi sevmedin? Belki bana olan sana olmuştur ondan soruyorum. Oyun grupla oynadığında baya sıkıyor. Ben solo girince bitirebildim oyunu. Tek başınayken lone wolf diye bi skill’le başlıyorsun sana fazladan action point veriyor. Yani senin sıranda daha çok şey yapabiliyorsun. Bu sayede skill’leri birbirleriyle birleştirmeye enerjin yetiyor.

Ben sıram gelince herkesi ya donduruyordum ya da stun veriyordum. Normalde buz sadece yavaşlatır elektrik de Action point azaltır. Ama bunu suyla birleştirince donuyorlar veya elektrikle stun yiyorlar. O sayede sıraları gidiyor.
Sadece okçular varsa %90 dodge’lama ihtimali veren buff kurtarıyordu. Büyücüler de varsa son enerjimle görünmez oluyordum. Solo rahat oynanıyor. Öyle dene istersen geri veremezsen.

İzlerken sıkıcı dursa da divinity 2 sıra tabanlı oyunlarda en zevk alarak oynadığım oyundu sanırım. Özellikle şu class’la:

@Dante

Hiç mi sevmedin? Belki bana olan sana olmuştur ondan soruyorum. Oyun grupla oynadığında baya sıkıyor. Ben solo girince bitirebildim oyunu. Tek başınayken lone wolf diye bi skill’le başlıyorsun sana fazladan action point veriyor. Yani senin sıranda daha çok şey yapabiliyorsun. Bu sayede skill’leri birbirleriyle birleştirmeye enerjin yetiyor.

Ben sıram gelince herkesi ya donduruyordum ya da stun veriyordum. Normalde buz sadece yavaşlatır elektrik de Action point azaltır. Ama bunu suyla birleştirince donuyorlar veya elektrikle stun yiyorlar. O sayede sıraları gidiyor.
Sadece okçular varsa %90 dodge’lama ihtimali veren buff kurtarıyordu. Büyücüler de varsa son enerjimle görünmez oluyordum. Solo rahat oynanıyor. Öyle dene istersen geri veremezsen.
Bana da izlerken keyifli, oynaması sıkıcı geldi. Combat kısmına gelene kadar oyunu anlamadan dolanıp durdum, ne topladığımı bilmeden loot yaptım. Binbir çeşit şey var, epey emek verilmiş oyuna belli. İçine dalınca keyif alınacak bir oyun olduğunu düşünüyorum ama o içine dalma kısmının çoook uzun süreceği ve olayları anlamak için çok kafa patlatmak gerektiği belli. Biraz da bu yüzden soğudum oyundan.

@Dante

İngilizcem iyi olmadığı için Can Sungur'dan izliyorum. Hem de iyi muhabbet dönüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık