Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ac soslu Sw oyunu he. Bok gibi konu, büyük ama boş dünya, ortalama combat, ölümüne loot, seksi grafikler vs.
Ne istiyon olum sen ne istiyon ya :of:
Assasins creed star wars mı geliyor. :D
Odyssey oynuyorum daha yeni çıkana geçmedim bile ama oynatıyor, bence güzel bir şey çıkabilir Ubisoft çok güzel harita yapıyor Allahsızlar.
@RedTeroR Division ekibi yapacakmış herhalde.
Divison'u seviyorum ben, başkaları pek tutmadı ama bence oyun güzeldi düşmanlar biraz sünger gibiydi o kadar.

Ne istiyon olum sen ne istiyon ya :of:

Odyssey oynuyorum daha yeni çıkana geçmedim bile ama oynatıyor, bence güzel bir şey çıkabilir Ubisoft çok güzel harita yapıyor Allahsızlar.

Divison'u seviyorum ben, başkaları pek tutmadı ama bence oyun güzeldi düşmanlar biraz sünger gibiydi o kadar.
Çok bir şey istemiyorum lan. Grafikler seksi combat ortalama zaten bunlar var elinde. Düzgün bir konu koyacak bunu adam akıllı işleyeceksin. Loot olayını tadında bırakacaksın ki zevki çıksın bir şeylerin. Allah'ın belası level sistemine ayar çekeceksin ve tasarladığın dünyanın içini düzgünce dolduracaksın. Hepsi bu.

Ubisoft özenerek yaparsa güzel olur. Bunların sorunu düzgün yapamamak değil. 1 tane düzgün oyun yapıyorlar sonra 3-4 oyun onu sağıyorlar.
Yeni bi oyun yaparlarsa özenirler bence.

Çok bir şey istemiyorum lan. Grafikler seksi combat ortalama zaten bunlar var elinde. Düzgün bir konu koyacak bunu adam akıllı işleyeceksin. Loot olayını tadında bırakacaksın ki zevki çıksın bir şeylerin. Allah'ın belası level sistemine ayar çekeceksin ve tasarladığın dünyanın içini düzgünce dolduracaksın. Hepsi bu.
Düzgün konu koyacak kafa evrende kalmadı geri kalanı olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık