Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Greedfall’ı 5 dk oynayamadım. O ne saçma kameradır joystik bozuk sandım. İnternetten baktım baya şikayet edilen bişeymiş.

combat training’e de girince anladım ki kameraya katlanmama değecek gameplay de yok.
Yarın Kamera’yı düzeltmenin yolunu bulursam oynarım ama yoksa sileceğim.

Bu aralar ps plus oyunlarını sevmedim hiç. Just cauae 4’ü yarım saat oynayıp silmiştim şimdi de bu çıktı.

Demon Souls bitti nihayet, Sekiro dışında bu tarz bir oyun oynamamıştım daha önce; Sekiro'ya göre kolaydı oyun(farm farkı). Oyunun mantığını çözene kadar baya dayak yedim ama sonradan aktı gitti oyun, 30 saatte bitirdim. Oyun kafamda kurduğumdan biraz daha kısaydı.

Sekiro'da da bu oyun tasarımını sevmiştim, vakit oldukça bu tarzın diğer oyunlarına da bakarım artık, başlangıcı yaptım veya belaya bulaştım diyelim.

Diğer Souls oyunları da bu oyun gibiyse; Sekiro'ya niye zor denildiğini anlayabiliyorum. Bu oyunda karakterimizi; Sekiro'da kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. Bu oyunda güçlenip Boss kesebiliyoruz, Sekiro'da Boss kesince güçleniyoruz; aslında güçlenmiyoruz da, diğer bossun karşısına çıkabilecek seviyeye geliyoruz gibi bir şey.

Adamların kafası nasıl güzelse böyle oyunlar yapabiliyorlar, helal olsun. Sekiro ve Souls tarzını birleştirirlerse o zaman çılgın olur.

Size biraz Microsoft Gaming tarihi ile ilgili bilgiler paylaşayım.

Bundan 20-21 sene önce Microsoft’un ilk olarak EA Games’i almaya çalıştığını biliyor muydunuz?
Adamların cevabı kısaca “yok teşekkürler” oldu ve teklifi reddetti.

Sonra Japonya’ya gidip Nintendo’yu almaya çalıştılar.
Nintendo bu teklif karşısında toplantıda 1 saat gülmüş ve toplantıyı bitirip Microsoft’u yollamışlar.

En sonunda Japonya’da Final Fantasy’nin yapımcısı olan Square Enix’i satın almaya çalışmışlar. Square’in Ceo’su bunlarla yemeğe çıkmış ve cevabı ertesi gün vereceklerini söylemiş. Sonrasında ertesi gün cevabı bankamız verecek demişler (skmsks). En sonunda banka, teklifiniz çok düşük o yüzden anlaşma gerçekleşmeyecek diyip Microsoft’u geri Amerika’ya yollamışlar.

Bu başarısız girişimlerden sonra satmıyorsanız biz yaparız diyip ilk konsolları olan Xbox’u Playstation 2’ye rakip olarak çıkardılar.
Sonuç olarak Ps2 150 milyon satarken, Xbox sadece 24 milyon küsür satabildi.
Yarışı taa baştan kaybetmişlerdi.

Yani anlayacağınız bu adamların oyun konusunda hiç yüzü gülmemiş.

Bundan 20-21 sene önce Microsoft’un ilk olarak EA Games’i almaya çalıştığını biliyor muydunuz? Adamların cevabı “yok teşekkürler” oldu ve teklifi reddetti.

Nintendo bu teklif karşısında toplantıda 1 saat gülmüş ve toplantıyı bitirip Microsoft’u yollamışlar.

En sonunda Japonya’da Final Fantasy’nin yapımcısı olan Square Enix’i satın almaya çalışmışlar. Square’in Ceo’su bunlarla yemeğe çıkmış ve cevabı ertesi gün vereceklerini söylemiş. Sonrasında ertesi gün cevabı bankamız verecek demişler (skmsks). En sonunda banka, teklifiniz çok düşük o yüzden anlaşma gerçekleşmeyecek diyip Microsoft’u geri Amerika’ya yollamışlar.

Bu başarısız girişimlerden sonra satmıyorsanız biz yaparız diyip ilk konsolları olan Xbox’u Playstation 2’ye rakip olarak çıkardılar.

Bu arada Microsoft, Xbox oyuncuları için anket başlatmış Sony’nin Ps5 kolu olan Dualsense’in özelliklerine sahip bir kol ister misiniz diye dkdksmsks. Nolur herkes Xbox hesabı açıp evet oyu versin bu adamların bir kere olsun yüzü gülsün.

Bundan 20-21 sene önce Microsoft’un ilk olarak EA Games’i almaya çalıştığını biliyor muydunuz?
Adamların cevabı kısaca “yok teşekkürler” oldu ve teklifi reddetti.

Başarısız girişimden sonraya kadar; satmıyosanız satmayın lan! Biz en iyisini yapar hepinizi geçeriz modunda okuyordum.
24 milyonu görünce çayı püskürttüm. Eyvallah

Şundan daha etkili bir oyun introsuna denk gelmedim daha. Adamın anlattıkları insanı o kadar güzel oyuna hazırlıyor ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık