Vurur o chen chin chonlular. 2 aylık fortnite geliri etmez şunlar.Epic games çıkarıp vurmuş diyor muyuz fake mi bunlar ?
Vurur o chen chin chonlular. 2 aylık fortnite geliri etmez şunlar.Epic games çıkarıp vurmuş diyor muyuz fake mi bunlar ?
Evet ama son 3-4 sezona bakmadım. Paris'ten sonrası yok bende.@RedTeroR Vikings dizisini izledin mi?
Epic Games’in bedava dağıtacağı oyunlar
Oyunların toplam Steam fiyatı 2.225TL
Epic çıkarıp masaya vurmamış bildiğin masayı gömçürmüş.
Cyberpunk. Godfall. Ac Valhalla.Rtx 3080 ekran kartımı zorlayacak bir oyun arıyorum varsa önerilere açığım.
Horizon umarım doğrudur.Şuna hayır diyecek baba yiğit kalmadı bence. Doğruluğu yanlışlığı tartışmıyorum artık. Gta gelecek dediklerinde Ekşi de Gta gelirse ortaya ardımı koyarım diyen tipler türemişti. Epic Gta yı ücretsiz koyunca bu insanlar ardlarını da entryleride koruma altına aldılar.
Horizon a kadar olabilir diyordum. Şimdi yine yok hayır olmaz bu liste diyemiyorum. Neden? Çünkü büyük konuşmayı sevmiyorum. Sakata gelmeyelim
Ac Valhalla alırsan paralel bir şekilde diziyi izlemeni tavsiye ederim.Evet ama son 3-4 sezona bakmadım. Paris'ten sonrası yok bende.
Oyun bende şuan ama 1 ay sonra falan başlarım gibi.Ac Valhalla alırsan paralel bir şekilde diziyi izlemeni tavsiye ederim.
İnsana tatlı bir oyun zevki veriyor.
Maşallah Red oynamadığın yeni çıkmış AAAAAAAAA oyun yok. Bir de arada bir halkın arasına karışır gibi bizlerle historiaya sallıyorsun.Oyun bende şuan ama 1 ay sonra falan başlarım gibi.
Oh be nihayet biri dedi şunu ya.Maşallah Red oynamadığın yeni çıkmış AAAAAAAAA oyun yok. Bir de arada bir halkın arasına karışır gibi bizlerle historiaya sallıyorsun.