Mobil oyunlar çöp ya.İnsanlar mobil oyun pazarının büyüklüğünü bilmiyolar. Bilseler herkezin mobil oyun yapacağına eminim.
Mobil oyunlar çöp ya.İnsanlar mobil oyun pazarının büyüklüğünü bilmiyolar. Bilseler herkezin mobil oyun yapacağına eminim.
Dünya'nın açıkara en fazla kazandıran oyunu şu şeker patlatma oyunu. Yıllık 2 milyar dolarcık kazandırıyor sadece. Çöp möp bedava bir oyundan yılda 2 milyarcık.Mobil oyunlar çöp ya.
Candy crush mi?Dünya'nın açıkara en fazla kazandıran oyunu şu şeker patlatma oyunu. Yıllık 2 milyar dolarcık kazandırıyor sadece. Çöp möp bedava bir oyundan yılda 2 milyarcık.
EedCandy crush mi?
Ne dediğini tam anlamadım, her gün bir oyun mu bedava verecekler yoksa 15 günde 1 oyun mu bedava verecekler diyorsun ?Epic Games'in 15 gün boyunca 1 oyun bedava vereceği haberleri doğru mu?
Rockstar'ın tırnağı gelmez CD Project Red. Kralla soytarıyı kıyaslamak gibi bir şey bu. Rockstar ne yaparsa her onu yapar, CD bile Cyberpunk'ı wannabe GTA olarak pazarladı.
Yapay zeka ve Physics karşılaştırılmış. Combat sırasındaki ragdoll ve yapay zeka falan da baya kötü cyperpunk’ın ama yok bu videoda. yılın hayal kırıklığı oldu sanırım birçok insan için.
bu arada gta 5 de ps3’e çıktı ama fena değildi orda (ben 3’te oynadım).
Yan görevler ve diyaloglar elbette ayrı bi konu. Hackleme diye bişey zaten yok bile gta’da. Ama “geleceğin oyunu” dendiği zaman 7-8 yıllık bi oyuna kıyasla bu videodaki konularda daha iyi olmasını bekliyor insan.
Tabi oynamadan konuşmamak lazım ama ben bunlardan ziyade RPG yönlerine ve loot sistemine takıldım gördüğüm kadarıyla. Skill listesine de baktım. Rpg’lerde en nefret ettiğim şeydir değişen çoğu şeyin pasif statlar olması ve bu oyunda çok var maalesef. Yazık olmuş.
Bug’lar temizlense ve ps4 sahiplerinin hakkı geri verilirse belki değişir ama bu neslin oyunu RDR 2 ve witcher 3 oldu sanırım. Ps4 sahipleri için gow olabilir. Benim bloodborne’du.
her gün 1 oyun verirler. epik bu konuda sağlam steam gibi cimri değil.Ne dediğini tam anlamadım, her gün bir oyun mu bedava verecekler yoksa 15 günde 1 oyun mu bedava verecekler diyorsun ?