Öyle miymiş? Bende diyordum 77 gb az sanki...Cyberpunkı ssd'ye yüklemek.istiyodum ama mümkün görnmüyo 80gb boş alanım var ama oyun icin nerden baksan 110-150gb alan gerekiyo
Oyun 70 gb lakin yeni haber cıktı 43 gb güncelleme gerkerkiyomuş bide ilk gün güncellemsi de değil onu da katarsan 150gb'yi rahat buiur.Öyle miymiş? Bende diyordum 77 gb az sanki...
Bundan böyle kimse oyun konusunda gözlem hakimi sorgulamasınOyun 70 gb lakin yeni haber cıktı 43 gb güncelleme gerkerkiyomuş bide ilk gün güncellemsi de değil onu da katarsan 150gb'yi rahat buiur.
O patch total alana direkt eklenmez yav.Bundan böyle kimse oyun konusunda gözlem hakimi sorgulamasın
Multiplayer de gelsin o zaman görün tantanayı.
Direkt genele eklenmez ama yinede boyut azar azar artacak ve her patch’de indirme boyutu kadar boşluk isteyecek senden.O patch total alana direkt eklenmez yav.
Multi gelene kadar 150 görür bence de.Direkt genele eklenmez ama yinede boyut azar azar artacak ve her patch’de indirme boyutu kadar boşluk isteyecek senden.
Ha benlik bir sorun yok 200gb SSD’si olanlar zorlanacak ama.
Mesela Gta5’in indirme boyutu başta
42-50gb falandı şimdi genel boyutu 90-100 Gb.
Cyberpunk’a yeni kontent ve multiplayer falan gelsin boyutu tahminim 100-130Gb’yi bulur.