Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana iyi bir Ps 2 oyunu önerir misiniz ?
PS2 + Batman Begins alıp oynayıp geri satmıştım : ))

Silent Hill 2 süperdir ama Korku oyunları o dönem bile grafik olarak zamanın gerisindeydi. Bu yüzden ne kadar içine siner bilmiyorum.
Prince of Persia zamanı için gayet iyi oyundu. PC'ciler için GoW alternatifiydi özellikle son oyunu.

R4 efsanedir, tek oynadığım Resident oyunu xD
RE4 gayet tatmin edicidir. Benim oynadığım ilk RE oynuydu. RE3 mahalleden bir abi oynar izlerdim. Hayran kalmıştım. Issız sokaktan yankılanan adım sesleri ve rüzgar.. Sonra aniden fırlayan Nemesis..

4,5,6,7 hepsini oynadım. Ara oyunlardan oynamadığım vardır belki. RE4 tam bi eski/yeni nesil arası oyun. Çoğu kişiye tatmin eder diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu nexomon neymiş diye baktım da bu oyunu başka bir firma yapmışsa eğer nasıl telif falan yemiyor lan? Aynısı Pokemon oyunlarının. Aynı tür değil aynı oyun resmen az biraz izlediğim kadarıyla.

Bu nexomon neymiş diye baktım da bu oyunu başka bir firma yapmışsa eğer nasıl telif falan yemiyor lan? Aynısı Pokemon oyunlarının. Aynı tür değil aynı oyun resmen az biraz izlediğim kadarıyla.
Tarzı eski Pokemon oyunlarına şimdi çıkan Pokemon oyunlarından daha çok benziyor. :D Yalnız şimdiye kadarki izlenimime göre oyunda GYM ve rozet sistemi yok. Onun yerine Fairy Tail’deki gibi bir guilde katılıyoruz ve orada rütbe olarak yükseliyoruz. Etraftan aldığımız görevlerle reputation puanımız artıyor.

Birkaç tane elemanda antik silah gibi sağlam Nexomonlar var. GYM niyetine ana hikayenin yönlendirmesiyle onları bulup indireceğiz galiba. Şimdilik bu düşmanlardan sadece bir tanesiyle karşılaştım, onda da eleman senaryoda önceden guildin yıldız ismi ile karşılaştığı için yarı canla başladı nexomonu dövüşe, yine de zorladı azıcık :D

Yan görevleri de fena değil. Diyaloglar Pokemon oyunlarına kıyasla daha samimi ve komik. Bi yan görevde mezarlıktan geçerken bi adamın hayaleti ile karşılaşıyoruz. Verdiği görev ise evini bulup internet geçmişini silmemiz :oleyo: Öteki tarafa geçememiş sırf bu yüzden xd

Şimdilik kadrom biraz yetersiz geldiği için çok yakınında healer bulunan bi bölgede farma başladım. Startera çok yüklenmeyin benim gibi, sonra diğerleri ezik kalıyor. Öyle Charizard’a abanıp herkesi tekleye tekleye gymleri süpürmeye benzemiyor. :oleyo2:

Ha bir de şey hoşuma gitti, bildiğiniz gibi Pokemon oyunlarında çat diye tanımadığımız insanların evine dalabiliyorduk. Bu oyunda bazı ev sahipleri bu davranışı doğal olarak hoş karşılamıyor ve bizi evden yaka paça dışarı atıyor :D ama diyaloglarından anladığım kadarı ile eğer guildde adımızı daha fazla tanınır hale getirirsek eve girmemize ses etmemeye başlayacaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık