Double penetrasyon diyorsunOnline oynayabilmek için zaten ps plus üyeliğine sahip olmak zorundasın lol.
Double penetrasyon diyorsunOnline oynayabilmek için zaten ps plus üyeliğine sahip olmak zorundasın lol.
Bazı online oyunlar üyelikle çalışıyor mesela aynı şey diğer konsollar için de geçerli Xbox live gold gibi.Double penetrasyon diyorsun
Valla oyunu satın almış birine onlineı ekstra kitlemek büyük gavatlık. Ps daha gavat o kendi ayrı fiyat kesiyor.Bazı online oyunlar üyelikle çalışıyor mesela aynı şey diğer konsollar için de geçerli Xbox live gold gibi.
Microsoft Store için de aynı indirim geçerli ama onu belirtmemiş tabiki çünkü amaç belli
Bunun dışında bütün platformlar için fiyat acayip iyiymiş cidden.
Online modun içinden geçtim bile yani her şeyi yaptım sayılır ama burada beraber oynamak isteyen varsa oynarız.
Üyeliğin eksi yönü bu tabikide ama artı yönü daha fazla olduğu için herkes halinden memnun.Valla oyunu satın almış birine onlineı ekstra kitlemek büyük gavatlık. Ps daha gavat o kendi ayrı fiyat kesiyor.
Var mı başka toprak atmalık bişiler?Üyeliğin eksi yönü bu tabikide ama artı yönü daha fazla olduğu için herkes halinden memnun.
Türkçe RPG oyun önerisi alınır.
Sezon bittiği için şu an ortalık biraz durgun.Var mı başka toprak atmalık bişiler?
Sen mi çektin lan kıskandım
Aynen cok iyi yakaladım.Sen mi çektin lan kıskandım