Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada lgbt falan yok deniyor da gayet var. Oyunun kötü olması ondan değil tabi ama senaryoyu yapanın neye öncelik verdiğini belli ediyor.

Oyunda aşırı dindar bi cult var. Baya kendilerinden olmayan herkesi kesiyorlar. “Vücudun günahla dolu” diyerek asıp kesiyorlar milleti. Bunların varlığı zaten saçma daha 30 yıl geçmiş. Lan nasıl beyniniz yıkandı bu derece? 4-5 nesil geçmesi lazım en az. Doğuştan beyni yıkanmalıydı.
hadi diyelim başardınız. Ne ara kendinizce kültürünüz, kurallarınız oldu? Bildiğin din babaları falan var.

Ben merak ediyordum böyle bişeyi niye koydular diye. Çünkü ilk oyunda tüm dünya, boston’daki yaşam, dışardaki gruplar, hükümetin olaylara tepkisi falan inandırıcıydı. TLOU’ya böyle bi grup yakışmıyor. Meğer ki sebebi 10-14 yaşında bi trans çocuğa hikaye uydurmakmış.

Trans olduğu için saçını bi erkekmiş gibi kazıtıyor. Bi kız niye saçını uzatacağına kazıttı diye o grup bunu “apostate” ilan ediyor. Kız kardeşiyle kaçarken abby’e denk geliyorlar. Abby de onları korumaya başlıyor.

bu lev’in annesi de çocuğu kabul etmeyip öldürmeye çalışıyor ve çocuk annesini öldürüyor.

Ulan kıyamet kopmuş, millet birbirini yiyor(gerçek anlamda). Şunların derdine bak. Hadi karakterleri çeşitli yapmak istedin trans yaptın birini. Yav karakterin hikayesi niye trans olmakla, dindarların onu kabul etmemesiyle, istediği cinsiyette yaşayabilsin diye abby’nin onu korumasıyla alakalı? Ellie’nin yaşadığı yere 1 tane trans ekleyip oyunun 5-6 saatini geçireceğimiz karaktere düzgün hikaye yazsanız, savaştığımız grubu daha inandırıcı yapsanız ve deli olmasalar ölür müydünüz?

hatırladıkça sinirlendim yine. Yazacağınız senaryoya sıçayım ya.

Ps5’in durumu tüm dünyada aynıymış sanırım ebay’de de 800-1000 -1200 Allah ne verdiyse koymuş insanlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık