Çok eski hwa kadrosundandı yanlış hatırlamıyorsam. Tabi kolsuz:dL*l. Adam Narudan tek yemesiyle ünlü. Ama kabul etmek gerek. Adam hem pubg de başarmış bişiler hem lol de belli ki reflekslerde var bişiler.
Çok eski hwa kadrosundandı yanlış hatırlamıyorsam. Tabi kolsuz:dL*l. Adam Narudan tek yemesiyle ünlü. Ama kabul etmek gerek. Adam hem pubg de başarmış bişiler hem lol de belli ki reflekslerde var bişiler.
Lolde mükemmel değildi ferit, pubgde mithrain ile çok iyi iş çıkarmışlardı ama.L*l. Adam Narudan tek yemesiyle ünlü. Ama kabul etmek gerek. Adam hem pubg de başarmış bişiler hem lol de belli ki reflekslerde var bişiler.
Mükemmel demiyorum zaten. Ama sonuçta profesonel olabilecek kadar iyi oynuyor.Lolde mükemmel değildi ferit, pubgde mithrain ile çok iyi iş çıkarmışlardı ama.
Bu adam da neden izleniyor bilmiyorum. Çok bağırıyor ve biraz zekasız gibi cümleler kuruyor
Orasını hatırlamıyorumÇok eski hwa kadrosundandı yanlış hatırlamıyorsam. Tabi kolsuz:d
Yanılmıyorsam bir sıkıntısı vardı zihinsel manada. Ben seviyorum izlemeyi. 30 izleniyor, onu da çok görme xdMükemmel demiyorum zaten. Ama sonuçta profesonel olabilecek kadar iyi oynuyor.
Bu adam da neden izleniyor bilmiyorum. Çok bağırıyor ve biraz zekasız gibi cümleler kuruyor
Orasını hatırlamıyorum
O oyun patlamışGodfallı aldım 1 saat oynadım sonra iade ettim. ?
Bu cevaptan korkuyordum vallaYanılmıyorsam bir sıkıntısı vardı zihinsel manada. Ben seviyorum izlemeyi. 30 izleniyor, onu da çok görme xd
Bunu canlı izlemiştim Reyhan'dan, sağlam komikti dflkjasdhAma bana fak dedi reyhan.
-Ferit