Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bloodborne’u bir kere bitirince bırakmamanı öneririm. Tadını çıkar.

Dark souls 3’ü aradan çıkarıp bloodborne’a dön doya doya oyna bence.
Teşekkürler tavsiyen için.Halbuki 2017 yılında Ps4 almamın temel sebebi Bloodborne'du hala bitirmedim.Şu an Witcher 3 oynuyorum.Onu da alalı 2 yıl oldu hala bitirmedim :( Diğer oyunlarını oynamadım o biraz kötü oldu.Witcher'ı bitirdikten sonra dediğini yapıp Dark Souls 3 'ü bitireyim o zaman :)

Reis Pro versiyonları illaki kesin çıkacaktır da bu konsollar en az 5 sene götürür yoksa daha az olursa bu felaket olur. Konsol almanın bir anlamı olmaz çünkü.
Sony zaten açıkladı adamlar bol bol exclusive içerik çıkarmaya devam edecek o yüzden grafik olsun raytracing olsun o konuda sıkıntı çekmezler.

Ps4 çıktığında mesela ekran kartı orta seviye bir ekran kartıydı yani o zamana göre yeni nesil değildi ama millet exclusive oyunların grafiklerini görünce kimse bir şey demedi daha.
2018’de Rdr2 ve Gow4 çıktı mesela adamlar 2013’de çıkan bir cihazda bu seviyede bir grafik sergiledilerse Ps5’in sistemini zorladıklarında neler ortaya çıkar.
Zaten kas gücü sıkıntı degilki reyiz. Olay RTX de patlıcak. Amd daha tek kart sunmadan Nvidia daha güçlüsünü verdi piyasaya. Burdaki amaç Konsollara iş koymak. Yoksa zaten eldeki en güçlü kart senin, durduk yere daha iyisini yarı fiyattan piyasaya vermek aptallık olur. Amaç net Konsol yerine Pc aldırtmaya, dolaylı yoldan da CPU satıcak. Zaten rakip de yok. Bence kimse bu RTX dalgasının bu kadar büyüyecegini hesap edemedi. Nvidia vurdu kırbacı. 2023 yeni alet çıkarmazlarsa iki platform arasıdaki RTX farkı 3 asıra tekabul eder.

Teşekkürler tavsiyen için.Halbuki 2017 yılında Ps4 almamın temel sebebi Bloodborne'du hala bitirmedim.Şu an Witcher 3 oynuyorum.Onu da alalı 2 yıl oldu hala bitirmedim :( Diğer oyunlarını oynamadım o biraz kötü oldu.Witcher'ı bitirdikten sonra dediğini yapıp Dark Souls 3 'ü bitireyim o zaman :)
BB ve Witcher'ı sindire sindire oyna tekrar tekrar oyna. :)

Ben de witcher 3 oynuyorum. Skelligeye gidesim gelmiyor hiç. Uğraşmak istemediğim görevler yüzünden de haritadaki bütün soru işaretlerini açmaya başladım.

Dark Souls 3 almış bulunuyorum.Bloodborne da vardı yarım kalmıştı uzun zamandır oynamıyordum.Bloodborne'da kaldığım yerden devam edip bitireyim mi yoksa D3 sonrası mı devam edeyim.
Önce Ds3'ü bitir. Aradaki kalite farkından ötürü ilk BB'yi bitirirsen rahatsız olur tam tadını alamazsın Ds3'ün. Ds3'e 100 saat ayır yapılacak hemen hemen her şeyi yaparsın ardından BB'ye geçersin. BB eşsiz bir deneyimdir hayatın boyunca unutamayacağın muazzam seksi bir oyundur. Ara vere vere en az 200 saat gömersin buna sonra günün birinde tekrar oynamak üzere kaldırırsın kenara.

Önce Ds3'ü bitir. Aradaki kalite farkından ötürü ilk BB'yi bitirirsen rahatsız olur tam tadını alamazsın Ds3'ün. Ds3'e 100 saat ayır yapılacak hemen hemen her şeyi yaparsın ardından BB'ye geçersin. BB eşsiz bir deneyimdir hayatın boyunca unutamayacağın muazzam seksi bir oyundur. Ara vere vere en az 200 saat gömersin buna sonra günün birinde tekrar oynamak üzere kaldırırsın kenara.
Bloodborne'u ilk Dost Kayaoğlu'nun inceleme videosundan görmüştüm.Xbox 360 sahibiydim gaza gelip konsolu sonra direk bu oyunu sipariş vermiştim.Bloodborne'da çok ilerlemedim bu arada abi.Kana aç canavar mıydı neydi onu geçip bıraktım.Ds3 ile başlayalım bakalım o zaman tekrar.

Bloodborne'u ilk Dost Kayaoğlu'nun inceleme videosundan görmüştüm.Xbox 360 sahibiydim gaza gelip konsolu sonra direk bu oyunu sipariş vermiştim.Bloodborne'da çok ilerlemedim bu arada abi.Kana aç canavar mıydı neydi onu geçip bıraktım.Ds3 ile başlayalım bakalım o zaman tekrar.
Öyle yap, tadını çıkara çıkara oyna ama bolca keşif yap. İyi eğlenceler şimdiden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık