Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Parası olan adam nasıl belli ediyor kendini ya, ekran 24k galiba :utan:
Yok reis 40k :D
Yatay çektiğim için öyle çıktı ellam.
Her bi boku çıktığı gibi alabiliyor olmasınamı kıl olayım yoksa net hızınamı karar veremiyorum. Daha bunun ps fetişliği var üstelik euro kazanıyordu bir de. Bunu verip killzone'u alamıyormuyuz ya o bizden biriydi
Sana euro kazandığımı kim söyediyse ağır ayıp sıçmış. Euro kazansam burada size Ps fetişliği mi yaparım olm:/
Profilinde konum olarak köy yazılı olan bir insanım la.

Bu arada beni @Starrk ile karıştırıyorsunuz.
Çıktığı gibi 550TL ye Ghost of Tsushima alan o ben değil.

Sana euro kazandığımı kim söyediyse ağır ayıp sıçmış. Euro kazansam burada size Ps fetişliği mi yaparım olm:/

Ben de hala diluc çıkartmaya çalışıyorum işte... :) İnsanlar switchlerde konsollarda güzel güzel oyunlar oynuyorlar ben 10 saat genshin oynadım bugün.

neyse ağlama duvarı oldu dgpjdfgj

Yazları memlekete dönüyorsundur olum ona bir şey dediğimiz yok. O da dikkat çekiyor zenginliğiylen ama senin çeyreğin kadar falan işte

Ben de hala diluc çıkartmaya çalışıyorum işte... :) İnsanlar switchlerde konsollarda güzel güzel oyunlar oynuyorlar ben 10 saat genshin oynadım bugün.

neyse ağlama duvarı oldu dgpjdfgj
Şükret kız bende bir tane 5 yıldızlı çar bile yok:/
Genshini dün sabah 7 ye kadar oynadım şimdi kalktım devam sjdjdjds

Ben çarşamba çıkacak yeni güncelleme için biriktiriyorum umarım yeni çarlardan güzel bir şey çıkar:/

Valhalla’yı 1-2 saat oynadım fazla etkilenmesem de pozitif etkilendim açıkçası.

Açıklamadan önce şunu belirteyim oyunu hiçbir şekilde Assassin’s Creed açısından değerlendirmeyeceğim.
Çünkü ne acı ki oyuna başlarken bu yönde hiçbir beklentim olmadan başladım. Eğer beklentim olsaydı oyunu şu an sağ sola vurmam gerekirdi.

Origins ve Odyssey’de yapılan yanlışların çoğunu fikslemişler.

İlk olarak farkettiğim şey nihayet Gameplay açısından karakterin ağırlığı var. Odyssey’de adam kağıt gibi akarken şimdi bir çarı yönettiğini tırmandığını ve hareket ettiğini hissediyorsun. Bir nevi karakter biraz daha hantal ama güzel bir hantallık. Red dead 2 oynamış olanlar ne demek istediğimi anlayacaktır. Tabi karakter oynanışı açısından red dead’e kafa tutamaz hiçbir şekilde.

Bir diğer nokta kutular ve loot baya azalmış durumda ve ne yalan söyleyeyim şu an oynadığım süre zarfında beni en çok sevindiren şey
bu oldu. Kutuların içinden ve topladığınız eşyalar cidden ama cidden size lazım olacak ve kullanacağınız eşyalar. Yani Odyssey’deki gibi bir kaleden 20 tane silah ve 50 tane gereksiz eşya toplayıp %90’ını çöpe atmıyorsunuz. Topladığımız eşyaların değerli hissettirmesi müthiş bir şey Ac serisinde baya özlemişim bunu.

Grafiklerde dikkatimi çeken nokta tırmandığımız duvarlara ve küçük detaylara daha çok önem verilmiş. Sıradan düz görünmüyorlar yani.
Şu an Norveç’deyim yani karlı bölge.
Red dead 2 oynadıktan sonra hiçbir oyundaki kar beni etkileyemez ama Ubisoft standartlarına göre değerlendirecek olursak cidden güzel iş çıkarmışlar görünüm açısından.

Son olarak Odyssey’de beni baya rahatsız eden bir sorunu Valhalla’da daha büyük bir sorun haline getirmelerine değineceğim.
Oyun başında cinsiyet seçimine ben her zaman karşıydım. Odyssey’de oyun başında cinsiyet seçebiliyordunuz fakat Valhalla’da oyun başında ve oyun sırasında yani istediğiniz zaman cinsiyetinizi değiştirebiliyorsunuz:/
Çok çok büyük bir hata bana göre. Serinin hikaye açısından karakterin bütün ağırlığı yerle bir oluyor çünkü ilerki serilderde veya animus tutanaklarında Eivor karakteri kim olarak anılacak? Cinsiyet seçimi bütün bunları yok ediyor. Karakterin sürekliliğini ve derinliğini baltalıyor.

Şimdilik bu kadar, daha asıl haritaya yani İngiltere’ye varamadım.
Oyunun asıl yüzü orada ortaya çıkacak.

Valhalla’yı 1-2 saat oynadım fazla etkilenmesem de pozitif etkilendim açıkçası.

Açıklamadan önce şunu belirteyim oyunu hiçbir şekilde Assassin’s Creed açısından değerlendirmeyeceğim.
Çünkü ne acı ki oyuna başlarken bu yönde hiçbir beklentim olmadan başladım. Eğer beklentim olsaydı oyunu şu an sağ sola vurmam gerekirdi.
Benim açımdan hiç sorun değil bu, AC Unity eski AC sevenlere istediğini veriyor ama beni sıkmıştı. Gizlilik ve suikast üzerine ise serinin adının hakkını veren bir oyundu. Ben pata küte girişmek istiyorum şahsen. :mincika:

İlk olarak farkettiğim şey nihayet Gameplay açısından karakterin ağırlığı var. Odyssey’de adam kağıt gibi akarken şimdi bir çarı yönettiğini tırmandığını ve hareket ettiğini hissediyorsun. Bir nevi karakter biraz daha hantal ama güzel bir hantallık. Red dead 2 oynamış olanlar ne demek istediğimi anlayacaktır. Tabi karakter oynanışı açısından red dead’e kafa tutamaz hiçbir şekilde.
Ben seviyordum onu yani, Luffy gibi böyle çevik hızlı hızlı çıkıyorduk ama çok yavaşlatmadıkları sürece bir sorun yok, RDR 2'de sorun değildi benim için ama şikayet eden vardı bayağı.

Bir diğer nokta kutular ve loot baya azalmış durumda ve ne yalan söyleyeyim şu an oynadığım süre zarfında beni en çok sevindiren şey
bu oldu. Kutuların içinden ve topladığınız eşyalar cidden ama cidden size lazım olacak ve kullanacağınız eşyalar. Yani Odyssey’deki gibi bir kaleden 20 tane silah ve 50 tane gereksiz eşya toplayıp %90’ını çöpe atmıyorsunuz. Topladığımız eşyaların değerli hissettirmesi müthiş bir şey Ac serisinde baya özlemişim bunu.
Yazının herhalde en sevdiğim kısmı olmuş. Odyssey neydi abi öyle.

Grafiklerde dikkatimi çeken nokta tırmandığımız duvarlara ve küçük detaylara daha çok önem verilmiş. Sıradan düz görünmüyorlar yani.
Şu an Norveç’deyim yani karlı bölge.
Red dead 2 oynadıktan sonra hiçbir oyundaki kar beni etkileyemez ama Ubisoft standartlarına göre değerlendirecek olursak cidden güzel iş çıkarmışlar görünüm açısından.
Şu an PS4 üzerinde oynadığını varsayıyorum. PS5 üzerinde hayran bırakabilir.

Son olarak Odyssey’de beni baya rahatsız eden bir sorunu Valhalla’da daha büyük bir sorun haline getirmelerine değineceğim.
Oyun başında cinsiyet seçimine ben her zaman karşıydım. Odyssey’de oyun başında cinsiyet seçebiliyordunuz fakat Valhalla’da oyun başında ve oyun sırasında yani istediğiniz zaman cinsiyetinizi değiştirebiliyorsunuz:/
Çok çok büyük bir hata bana göre. Serinin hikaye açısından karakterin bütün ağırlığı yerle bir oluyor çünkü ilerki serilderde veya animus tutanaklarında Eivor karakteri kim olarak anılacak? Cinsiyet seçimi bütün bunları yok ediyor. Karakterin sürekliliğini ve derinliğini baltalıyor.
Ben tek bir cinsiyeti seçmeleri taraftarıyım ama bu şekilde devam edecekler, sen hangisini seçtin gür sakallı abimizi seçeydin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık