Öyle deme Avrupa ve Amerika bu cihazın hastası. Cihaz kompakt ve bir sürü ünlü güzel oyuna sahip. 2-3 senede 50 milyondan fazla satarak konsol yarışında 2. sıraya yükseldiler.Ya bu nintendo switch'in olayı nedir super mario oynamak için 4-5 bin tl mi verilir ya :/ App store ve Android'de zaten gırla arcade oyunlar yok mu bu ürün nasıl tuttu ?
Klasik cevabı vereyim.Şimdi sorulması gereken asıl soru bu konsollar için bu kadar vergi verilir mi?
O paraya masayı anca toplarsın reyis. :dKlasik cevabı vereyim.
o paraya masaüstü toplarsın kardeşim.
Teknopat ve donanımhaberdeki nerd'ler güzel birşeyler cıkarır ya iyi kötü öyle deme :dO paraya masayı anca toplarsın reyis. :d
En fazla uzaktan eğitim için toplarsın be keke:/Klasik cevabı vereyim.
o paraya masaüstü toplarsın kardeşim.
Witcher 3 vs. oynayacak PC'yi toplayabileceğini sanmıyorum o para. Switch ile oynanıyordu ondan W3 örneği verdim.Teknopat ve donanımhaberdeki nerd'ler güzel birşeyler cıkarır ya iyi kötü öyle deme :d
Kim övüyor len Piyasadan kayboldu oyun şimdiden.FF7 Remake 1 sene süreyle exclusive yani ps oyuncuları oynadıktan sonra sizde seneye oynayabileceksiniz ve LOUS 2 ne kadar eleştirilse de bi o kadar da övülen bir oyun.
Şahsen TLOU2 seçilmez diye düşünüyorum. Ghost of Tsushima- Spiderman miles morales ve Cyberpunk arasında gerçekleşir yarışma. Yani TLOU2 yi çıkarsan bile Sony her türlü Ghost of Tsushima ve Miles Morales ile yarışacak seviyede.
Seneye de Sony, Horizon ve God Of War'ı çıkarırsa ödülü yine kimseye bırakmaz
Kim övüyor len Piyasadan kayboldu oyun şimdiden.
İstediği ödülü de alsın 100 tane ödül alsa oyun hakkındaki düşüncem mi değişecek hayır sadece saçmalıktan bahsettim, bir sene exlusive dediğin oyun daha ps hariç bir yere çıkmamış sen kendi uydurduğun bahaneye kendini inandırabiliyorsan tebrik ederim seni xD
Neyse Muharrem’den sonra en azından Panda reis durumu toparladı:/İnce'nin son sözü ''adam kazandı'' olmuştu. Sony için kötü olabilir işler.