Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinmiş Üye

Aynı oynanışa sahip Shadow Tactics: Blades of the Shogun var.
İkisinin geliştiricisi Mimimi Games ondandır. Diğer tarz oyunlar göz yorgunluğundan mıdır yoksa sıkıldığımdan mıdır pek deniyesim gelmiyor. En iyisi forumdaki diğer yorumlardan yola çıkarak farklı oyunlara da bakayım.

Daha çok zaman yüzünden bitti. O oyuna günlerini gömüp yada paralarını gömüp aldıkları tatmin çok yavaş şekilde geri döndüğü için öldü mmorpgler.

Senin dediğin durumlar da var ama genel olarak 40 dk da bi oyun atıp çıkacakken bi level için 1 gün harcamak pek akıl karı değil.
Evet o da vardı. Zaten benim de uzun süre oynayamama nedenim de oydu. Ama aradan çok zaman geçti. Bıkan insanlar da özledi bence. Diğer yandan insanlar LoL trollerinden de bıktı. Bir süre değişim iyi gelir. Ha ben Knight oynar mıyım? Sanmıyorum efektler çok dandik. Tabii ki sıkıntı insana her şeyi yaptırabilir o ayrı. ?

Ben beğendim. @Master of Puppets ile girecez bu işe. İlgilenenleri bekleriz dkdkd
Ben daha çok Silkroad'çuyum hatta Avrupa karakterleri olan halini bile sevmemiştim klasik çin karakterleri olan Silkroad favorimdi. Ama belki sıkıntıdan ve özlem gidermek için girebilirim.

Evet o da vardı. Zaten benim de uzun süre oynayamama nedenim de oydu. Ama aradan çok zaman geçti. Bıkan insanlar da özledi bence. Diğer yandan insanlar LoL trollerinden de bıktı. Bir süre değişim iyi gelir. Ha ben Knight oynar mıyım? Sanmıyorum efektler çok dandik. Tabii ki sıkıntı insana her şeyi yaptırabilir o ayrı. ?

Ben daha çok Silkroad'çuyum hatta Avrupa karakterleri olan halini bile sevmemiştim klasik çin karakterleri olan Silkroad favorimdi. Ama belki sıkıntıdan ve özlem gidermek için girebilirim.
Taklamakan'da lord yarkan avlardık zamanında :at: Klasiklerden ne kaldı geriye.

Knight online pişmanlıktır kaç tane char soydurduğumu hatırlamıyorum bile aklınız varsa online oyunlara bulaşmayın derim.

Ben de silkroad çok oynadım da. Silkroad endless level ve pvp si aşırı zayıf. Görsel olarak güzel skiller vs dışında sıkıyor yav bir süre sonra.

Yüzyıllardır wow oynuyorum ne hesabım çalındı ne sorun yaşadım.Online oyunlar pişmanlıktır yerine gınayt onlayn pişmanlıktır de.Ne firması belli ne sahibi para üzerine kurulmuş basit oyun.
Olabilr ama online oyunlarda zamanımızı çalıyor sende bilirsin bir karakteri yükseltmek yeni seviyelere çıkarmak baya uzun sürüyor takıntı haline getiyorum bu bir bağımlılıktır o yüzden benim gibi bağımlı olmayın diye online oyunlar pişmanklıktır diyorum.Yoksa knight kendi karakteri çaldırmayan çok adam var soyulmalarım tamamiyle benim hatam.

Taklamakan'da lord yarkan avlardık zamanında :at: Klasiklerden ne kaldı geriye.
Şimdi baktım da Joymax de atağa kalkmış galiba. Silkroad Türkiye sunucusu felan diyor. http://silkroad.gamegami.com/

Ben de silkroad çok oynadım da. Silkroad endless level ve pvp si aşırı zayıf. Görsel olarak güzel skiller vs dışında sıkıyor yav bir süre sonra.
Avrupa karakterleri gelmeden önce 80 lvl sınırı varken çok güzeldi oyun. Blade ve glaive skilleri ile pvp'ler müthişti. Kervanlar ayrı bir keyifti. Ben nuker bile sevmezdim ama sonradan bir de wizard felan soktular, lvl sınırını 120 yaptılar bozuldu. Her şey parlamaya başladı. Kılıçlar, asalar, kıyafetler, skiller... İlk hali geri gelse tadından yenmez.

Olabilr ama online oyunlarda zamanımızı çalıyor sende bilirsin bir karakteri yükseltmek yeni seviyelere çıkarmak baya uzun sürüyor takıntı haline getiyorum bu bir bağımlılıktır o yüzden benim gibi bağımlı olmayın diye online oyunlar pişmanklıktır diyorum.Yoksa knight kendi karakteri çaldırmayan çok adam var soyulmalarım tamamiyle benim hatam.
2-3 güne bir 2 saat oynarım.Baktım sinir yapıyor alt f4 direk :D Bağımlı arkadaşım çoktu anlıyorum seni de gerçekleri görerek oynamak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık