Evet aynı mantıkta bir oyun ama mobil olduğu kesin. Telefona indirmiştim.Mobil değildir o :/ Çağlar boyu savaş değil mi bahsettiğin?
Kesin mobil oyun.Empire Earth 2 diye eski bir strateji oyunu vardı ama mobil oyun değil de PC oyunuydu.
Evet aynı mantıkta bir oyun ama mobil olduğu kesin. Telefona indirmiştim.Mobil değildir o :/ Çağlar boyu savaş değil mi bahsettiğin?
Kesin mobil oyun.Empire Earth 2 diye eski bir strateji oyunu vardı ama mobil oyun değil de PC oyunuydu.
Age of War gibi bir şey mi ki? Mobilde de var o çünkü.Evet aynı mantıkta bir oyun ama mobil olduğu kesin. Telefona indirmiştim.
Kesin mobil oyun.
Age of War'ı diyorsun sanırım.
Çok benziyor ama resimlere baktım bu değil galiba. Bir sürü oyun varmış böyle.Age of War gibi bir şey mi ki? Mobilde de var o çünkü.
2. oyunu da var onun ona da bir bak derim.Çok benziyor ama resimlere baktım bu değil galiba. Bir sürü oyun varmış böyle.
Kitaplığıma bakayım dedim de tıkandı Eski uygulamalar görünüyormuş.2. oyunu da var onun ona da bir bak derim.
Arka plan müziği bu mu?Bir tane mobil oyun vardı da adını unuttum. Oyunda ilkel silahlarla başlıyordunuz ve yavaş yavaş silahlar gelişiyordu. Sonlara doğru uçak vs salıyordunuz.
Şansımı bir daha deniyim, bu mu?Çok benziyor ama resimlere baktım bu değil galiba. Bir sürü oyun varmış böyle.
Hatırlamıyorum maalesef.Arka plan müziği bu mu?
Bu da değil. İki düşman arasında uzun bir mesafe vardı diye hatırlıyorum.Şansımı bir daha deniyim, bu mu?