Bu oyunun adı nedir ? Hears of Iron 4 mü. Bu tür oyunları izlemesi zevkli ama oynaması stresli baya ve beceremiyorum galibaresmen yargı dağıttım.1,3 milyon adam katletmişim.
Eu4.Oynaması izlemesinden daha zevkli.Yenile yenile yenmeyi öğreniyorsunBu oyunun adı nedir ? Hears of Iron 4 mü. Bu tür oyunları izlemesi zevkli ama oynaması stresli baya ve beceremiyorum galiba
İlk iki oyun hakkında yorumun nedir?23 saatlik bir uğraşın ardından, (oyunun ana hikayesini bitirmem 16 saat sürmüştü, toplamda 39 saat oynadım yani) Batman: Arkham City'deki 440 tane Riddler bulmacasını çözdüm. Başarım vermedi.
İkisi de on numara oyunlar. Fazlasıyla beğendiğimi söylemem gerek. Mekanlar, karakterler, hikayeler çok güzel hazırlanmış ve emek verilmiş. Sadece Joker'ı pek beğenmedim. Yani iki oyundaki Joker karakteri bana o kötü adam imajını veremedi. Şu an Arkham Origins'i oynuyorum, 12 saat oldu başlayalı. Bu oyundaki Joker karakteri tam kafamdaki gibi yapılmış. Yani hareketlerinden, konuşmasından ve sözlerinden "Ben tehlikeli bir adamım" havasını alıyorsun.İlk iki oyun hakkında yorumun nedir?
Ah şimdi o Fransa olup İngiltereye yargı dağıtacaktım xdresmen yargı dağıttım.1,3 milyon adam katletmişim.
1060 da oynatmaz benceanca gtx 1060 rahat oynatır cyperpunk'u