Geforce now da gecikme yaşanmiyormu (mouse ile sağ sol yaparken gecikmeyi hissediyordum önceden) ark survival ve kingdom come deliverance denemiştim.İşteyken bile witcher 3 oynayabiliyorum teşekkürler geforce now
Geforce now da gecikme yaşanmiyormu (mouse ile sağ sol yaparken gecikmeyi hissediyordum önceden) ark survival ve kingdom come deliverance denemiştim.İşteyken bile witcher 3 oynayabiliyorum teşekkürler geforce now
Efsane oyundur!!!!!!!! ama sana şunu söyleyim. Oyun, commandos ve Desperado oynadıysan aynı gelebilir, sadece tema değişikliği var. Hikaye klişe gibi gelebilir; lakin hikayenin karakterleri ile çok sağlam bağ kurabilirsin. Ki ben bayağı bağ kurdum.Shadow Tactics: Blades of the Shogun oynayan var mı içinizde? Varsa önerir misiniz bu oyunu?
Kalıyor kalmasına da üyelik olmadan oynayamıyorsun.@Historia
Ulan kaç yıllık Ps4 kullanıcısıyım yıllardır plus oyunlarını sadece o ay kullanabiliyorsun diye biliyordum. Vay anasını. Demek sende kalıyor üyelik gitse bile.
Ember basman gerekiyor co-op oynayabilmek için.Dark Souls serisinde master yapmış birileri var mı aramızda?
Ben oyunun ortalarındayım diyebilirim. Az önce pontifi kestim. Oyuna başladığım da yeni başlayanlar için tüyolar tarzı bir kaç video izledim bu yüzden zorlanmadım çok. Merak ettiğim şey ise bu videolar da bu adamlara bir çok invader geliyor. Bana bunlardan bir tanesi geldi onda da 3-4 tane yaratığı kışkırttığım için öldüm sonrasında bir daha hiç gelmedi. Bunun sebebi nedir acaba? Ben bu npc invaderlerı nasıl çağırabilirim.
Ben offline oynuyorum. İzlediğim adamda offline oynuyordu. Npc İnvaderlardan bahsediyorum. Pvp'yi moba ve fps oyunları dışında sevmiyorum.Ember basman gerekiyor co-op oynayabilmek için.
Npc invaderlar da ember basmadan çıkmaz.Offline kavramı iki şekilde var oyunda.Bir embersiz oyun ki hiç bir invader ve yardımcı oyuncu olmaz oyunda,diğeri ise internetsiz oyun.Bu oyunda ember basarsan npc invaderlar falan gelir.Ben offline oynuyorum. İzlediğim adamda offline oynuyordu. Npc İnvaderlardan bahsediyorum. Pvp'yi moba ve fps oyunları dışında sevmiyorum.
Sağolasın. Şu Dancer'da bayağı zorlandım da ember kullanmama rağmen kimseyi çağıramadım. En sonunda bir şekilde kestim.Npc invaderlar da ember basmadan çıkmaz.Offline kavramı iki şekilde var oyunda.Bir embersiz oyun ki hiç bir invader ve yardımcı oyuncu olmaz oyunda,diğeri ise internetsiz oyun.Bu oyunda ember basarsan npc invaderlar falan gelir.
Dark Soul's oyuncuların geneli o boss'ta zorlanıyor.Sağolasın. Şu Dancer'da bayağı zorlandım da ember kullanmama rağmen kimseyi çağıramadım. En sonunda bir şekilde kestim.