Üye silindi 1004
WoW batağına düştüm. Kurtarın beni.
Keşke ben de düşsemWoW batağına düştüm. Kurtarın beni.
Geçmiş olsun.WoW batağına düştüm. Kurtarın beni.
Ubisoft sızdırdı falan demişler ama bilmem. ? 12 Temmuz'u bekliyorum ben de. Odyssey'e benziyor bayağı ama settlement sistemi falan vardı işte onu görmedik.Şu oyunların habire sızması beni acayip rahatsız etmeye başladı. İnsanlarda acayip bir ön yargı oluşturuyor ve sosyal medyada her gün linçlenecek konu arayanlara yem olmuş oluyor. Bu bir nevi şirketlerin online sunumları için gerekli altyapı korumasına sahip olmadığını gösteriyor.
Görüntüleri izlemedim sadece bir iki kare gördüm ve şunu demeliyim ki eğer oyun Odyssey vol 2 olursa bu oyunu 100Tl bandına inmeden almayı düşünmem.
Neyse ön yargılı olmamaya çalışıp 12 Temmuz’daki Ubisoft Forward etkinliğini bekleyip ne diyeceklerine bakmakta fayda var.
Ashraf İsmail gitmeyeydi iyiydi...
Al işte is pis Sanji fanı seni anca onlar düşer bir şeylere.WoW batağına düştüm. Kurtarın beni.
Wow oynayacak gaymeyi nerden buldun?
Böyle bir şeyi gerçekten Ubisoft yaptıysa linçlenmeyi hakkediyorlarUbisoft sızdırdı falan demişler ama bilmem. ? 12 Temmuz'u bekliyorum ben de. Odyssey'e benziyor bayağı ama settlement sistemi falan vardı işte onu görmedik.
Zamanın varsa gerçekten süper bi batak ama zamanın yoksa yanından geçmeye değmiyorWoW batağına düştüm. Kurtarın beni.
Zamanında düştüğüm batak.Neyseki geçen yaz oynamayı bıraktım.WoW batağına düştüm. Kurtarın beni.