Fm 2015 oynuyorum ekledimBorderlands 2 ya da fm 2015 oynayan varsa beni ekleyebilir. Yeni hesap açtım, arkadaşım yok.
cemozyurt41
Var zaten Witcher'ın kart oyunu.Witcherda kart oyunu çıkarsın. Blizzard her oyununa çıkarsın lok poe mb her oyuna çıksın. Bu ne yaa biz neyiz.
Sevmiyorum böyle yapam firmaları. Hs oynuyorum ama bu bana bir fikrin sömürülmesi ve zarar verilerek iticileştirilmesi gibi geliyor.
Oyun serisinin değil. Kitap serisinin bildiğim kadarıyla.Var zaten Witcher'ın kart oyunu.
Hangi hikayeyi takip ettiğini bilmiyorum da karakterleri sevenler için gayet güzel bir alternatif bence. Oyun da pahalı değil.Oyun serisinin değil. Kitap serisinin bildiğim kadarıyla.
Zaten cd projecti sevsemde witcher mobası advanture geymi fln sömürü geliyor. Gerçi adventure game fena değildi.
Getirdikleri modlar ve patchlar gibi olacaksa biraz zor geri toplar blizzard.Brm,Gvg getirdiler.Büyük fiyasko oldu.Yeni class gelmeside zor biraz.Patch olayı ise bambaşka.Oyuna oynanışa etki eden patchler neredeyse hiç gelmiyor.Nadir görürsün bir kartın değiştini ya da nerf buff yediğini.Ben Hs'yi çok uzun zamandır oynuyorum ve bayada emek harcadım oyuna.Oyunla alakalı büyük değişikler cok az oluyor.Gvg diye birşey getirdiler.100'e yakın kart getirdiler.Bu kartların yarısı çöp.Blizzard patch veya başka şeyler oyuna getiriyor ama oyuna etkisi cok az.Oynanan deckler neredeyse hala hep aynı.Lol gibi her hafta patch ya da kart gibi şeyler getirsin demiyorum ama getiriyorlarsa oyuna etki eden birşeyler getirsin.Bu elder scrools kart oyununu becerirse gayet yeterli ilgi görebilir.Hs'nin altında kalır ama yinede oynatır kendini işte ama oyuna bağlı.Deckler,kartlar,oynanış stilleri,modlar nasıl olacak ona bağlı.Beceremezlerse çöp olur gider.Hs'nin şu haline bakarsak Elder Scrool'uda oynayacak birçok oyuncu olacaktır.Bırakmaz adamlar.Ellerinde daha büyük senaryo var.Ha insanlar hevesle bakar falanda,blizzard anında yeni pach hero çıkarır geri toplar.Senelerdir wowa alternatif gelmedi mesela bunu da bırakmazlar.
Cartman'ın trailer sonunda oyunun ismini okurken gülmesi çok iyi. (But kısımı ve whole kısımı biraz daha vurgulu okuyarak)Yaşasın.