Psikopatlık var, yayın açmadı uzun süre challenger olacam diye. Adam ortalama 30 k izleniyor düşün.Ivern'le challenger'a çıkmasına kaç puan
Psikopatlık var, yayın açmadı uzun süre challenger olacam diye. Adam ortalama 30 k izleniyor düşün.Ivern'le challenger'a çıkmasına kaç puan
Stream yapmıyorken bile oyunlarını 5-10 dk delay'li paylaşan kanalın 20-25k'lara ulaşması ilginç. Lol yayın izliyorsan Tarzaned'da tavsiye ederim o da Tyler kadar toksik komiğine gidiyor insanın sinirlenince.Psikopatlık var, yayın açmadı uzun süre challenger olacam diye. Adam ortalama 30 k izleniyor düşün.
Efsane bir oyun serisine haksızlık ediyorsun.Viçırdan aldığın zevkten daha fazlasını vaadediyor oyun.Yok, ondan vazgeçtim. EA oyunu olduğu için oynamayacağım. Bu oyuncu düşmanı firmanın para kazanmasını istemiyorum.
Sen bu şaheserin remastered halini gördün mü?Şu resme iyi bakın bu oyuna yeni başladım;ama girer girmez bir şaheser karşılaştım! hikaye mi hikaye! öyle bir tasarlanmış ki anlatılamaz yaşanır diyorum.
Biliyorum;ama elimde PS2 var.Göstermek istersen bana PS4 hediye edebilirsin. :3Sen bu şaheserin remastered halini gördün mü?
Ps2 candır. Mesela ben ps2’ye sahip değilim:dBiliyorum;ama elimde PS2 var.Göstermek istersen bana PS4 hediye edebilirsin. :3
Oyundan anlıyorsun.Şu resme iyi bakın bu oyuna yeni başladım;ama girer girmez bir şaheser karşılaştım! hikaye mi hikaye! öyle bir tasarlanmış ki anlatılamaz yaşanır diyorum.