7 yıl olmuş çıkalı. Para verecek olan verirdi zaten çoktan. Artık zamanında para verecek kadar beğenmeyenler de oynar işte.
win-lose durumu yok. Win-win bu. Başkalarının mutluluğundan rahatsız olmayın bu kadar. Kutuyla almışsan ikinci el satabilirsin de. Yani sadece almamış olanlar değil kutusu olanlar da bi bakıma 50 lira falan kazandı.
ps plus’ta her ay 2 tane oyun bedava veriliyor. Daha 1 ay önce tüm uncharted serisi bedavaydı mesela. Ben de onun sayesinde elimdeki uncharted 4’ü satacağım benim de işime geldi. Daha önce de oldu aynısı. Elimdeki oyun bedavaya gelince elimdekini satıyorum. Ps+’ın yıllık fiyatı ordan çıkıyor zaten
yıllık aboneliği de baya indirimdeyken almıştım %50 üstüydü. O da kimsenin cebinden çıkmadı sadece ben kazanmış oldum.
Sürekli oyunlara indirimler de geliyor. Daha yeni aldım hitman ve hitman 2’yi. Sadece hitman 2 260 lirayken ikisini toplam 110’a aldım (ki çıktığında 260 da değil 400 küsürdü 60 dolar olarak bakarsak). Tam fiyata çıktığı gün alanlar bişey kaybetmiyor bunlar olunca.