Aynen biraz araştırdım da resmi değil galiba. Söv valla o gereksinimler akıllara zarar ne de olsa.Söverim sana Raiden. Açıklanmadı henüz.
Aynen biraz araştırdım da resmi değil galiba. Söv valla o gereksinimler akıllara zarar ne de olsa.Söverim sana Raiden. Açıklanmadı henüz.
Aynen biraz araştırdım da resmi değil galiba. Söv valla o gereksinimler akıllara zarar ne de olsa.
Resmi değil bu.@Eustass Captain Kidd
Ha bak Elden Ring'e de düşünmeden basarım parayı. :/ Bu adamların kötü oyun çıkarma ihtimali sıfır ne de olsa.
@RedTeroR
Here are the Cyberpunk 2077 System Requirements (Minimum)
- CPU: Intel i7-6700K
- CPU SPEED: Info
- RAM: 16 GB
- VIDEO CARD: GeForce GTX 1070
- PIXEL SHADER: 5.1
- VERTEX SHADER: 5.1
- DEDICATED VIDEO RAM: 4 GB
- (resmi açıklama değil büyük ihtimalle)
Oyunun tam çıkış tarihi belli miResmi olup olmadığını tam çözemedim yalnız. Şu siteden baktım.
https://www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/cyberpunk-2077/13169
17 Eylül.Oyunun tam çıkış tarihi belli mi
Pre order indirimi yok ki. Ben sırf o yüzden almıyorum lskdfhlsdhfÇıktığında daha pahalı olacak ama. :/ Hiç acımadan gözüm kapalı para gömeceğim bir oyun varsa o da Cyberpunk'tır. Witcher'ı yapan adamlar bunca zaman ve bütçeyle kim bilir Cyber'ı ne biçim yapmıştır? Sanat eseri geliyor kesinlikle.
Anamızın kızlık soy adını da istiyor mu@Eustass Captain Kidd
Ha bak Elden Ring'e de düşünmeden basarım parayı. :/ Bu adamların kötü oyun çıkarma ihtimali sıfır ne de olsa.
@RedTeroR
Here are the Cyberpunk 2077 System Requirements (Minimum)
- CPU: Intel i7-6700K
- CPU SPEED: Info
- RAM: 16 GB
- VIDEO CARD: GeForce GTX 1070
- PIXEL SHADER: 5.1
- VERTEX SHADER: 5.1
- DEDICATED VIDEO RAM: 4 GB
- (resmi açıklama değil büyük ihtimalle)
Adamların açıklaması ''biz bu oyunu son teknolojiye göre yapıyoruz'' idi. Yani adamlar zaten önceden söyledi orta class makine ile oynayamazsınız diye.Anamızın kızlık soy adını da istiyor mu
Minimum olayı bu olamaz kendi topuklarına sıkarlar ben o kadar diyeyim.Adamların açıklaması ''biz bu oyunu son teknolojiye göre yapıyoruz'' idi. Yani adamlar zaten önceden söyledi orta class makine ile oynayamazsınız diye.